Pikkusisko (nyk. Fanny)

Lisätty sivulle: 2010-07-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pikkusisko (nyk. Fanny)
5.9.2010 PIKKUSISKO MUUTTI OMAAN KOTIIN PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

22.9.2010 Hei, tässä päivitystä uuden kodin saanneelta Fannysta. Sunnuntaina 5.9. haettiin 3kk Fanny (ent. “Pikkusisko”) uuteen kotiin. Matka ei ollut onneksi pitkä, kun piti siirtyä Vantaalla Idästä Länteen. :) Ihmetystä riittii koko matkalle, kun Fanny ei ollut paljon vielä matkustellut. Automatka olikin mielenkiintoinen kokemus, kun joutui kurveissa vähän tasapainoa hakemaan.

Päästyään uuteen kotiin ei tarvinnut toista paljon houkutella kuljetuskopasta ulos. Reippaana tyttönä hän lähti heti tutustumaan uuteen paikkaan. Paikan päällä odotti myös kuukauden vanhempi toinen tyttökissa. Siinä aikansa kuljeskeli ja tarkistettiin kaikki nurkat. Yllätys oli kun toinen tyttö ei ollutkaan niin innokas tutustumaan, vaan jopa pelkäsi pientä tulokasta. Parin päivän ajan kuului murinaa jostain päin kämppää. Onneksi ei tarvittu montaa päivää odottaa, kun heistä olikin tullut mukavat kaverit toisilleen ja leikit sujuivat ilman ongelmia. Nyt, pari viikkoa myöhemmin jopa nukutaan vierekkäin ja pidetään toisilleen hyvää seuraa. :) Talon tavoillekin on jo opittu. Hyvällä ruokahalulla siunattuna Fanny näyttää olevan erittäin tyytyväinen elämäänsä :)

Terveisin, Maire

****

NAARAS, noin 10vkoa (elokuun puolivälissä 2010) Vantaalla

29.8.2010 Lisätty uusia kuvia hurmaavasta Pikkusiskosta. Pikkusisko menee rokotuksille 2.9.2010 ja onkin sen jälkeen valmis lähtemään uuteen kotiin! :D

14.7.2010 Lisätty kuvia vauhdikkaasta Pikkusiskosta. Jotta tyttösestä saisi kuvan, on neitiä siliteltävä tai syliteltävä, tai muuten filmille tallentuu pelkkää ‘vauhtiraitaa’.

14.7.2010 Pikkusisko on tomera mustavalkoinen pikkukissa jonka kissaemo Nuppu-Liina on adoptoinut hoidettavakseen. Pikkusisko tarvitsee ehdottomasti uudessa kodissa leikkikaverin, sillä on sen verran aktiivinen kissanpentu. Ehkäpä joku innostuisi tarjomaan yhteisen kodin Nuppu-Liinalle ja Pikkusiskolle?

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.