PikkuPiu (nyk. Max)

Lisätty sivulle: 2013-11-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

PikkuPiu (nyk. Max)
30.11.2013 Pikku Piu muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan ja koiran kaveriksi

***

Kuulumisia ja kuvia omasta kodista:

1.6.2015 Molemmat kissat voivat oikein hyvin ja ovat onnellisen oloisia. Kissakaverina heillä on vielä vuoden ikäinen Ymmi-neiti, jota molemmat ovat alusta asti kovasti hoivanneet. Myös Mio-chihuahua on edelleen kissojen lemppari ja sen viereen täytyy aina ängetä nukkumaan vaikkei koira ehkä yhtä ilahtunut olekaan.. :D Parivaljakko viihtyy paljon lasitetulla parvekkeella, Myy usein jopa aamusta iltaan. Suurta hupia on myös yhdessä riehuminen ja kaikki kilisevät lelut. Myy on myös todellinen sylivauva, se olisi emännässä kiinni lähes kaiken valveillaoloajan, jos se vaan olisi mahdollista! Mukana pari kuvaa murusista. Maxilla varsinkin on upea kiiltävä turkki joka saa aina paljon ihailua osakseen :)

30.10.2013 Max on nyt kotona ja kaikki on mennyt hyvin! Pentu on tosi leikkisä, sosiaalinen ja rohkea. Luonnetta löytyy kovasti: pentu kyllä ilmoittaa heti äänekkäästi jos asiat ei mene hänen mielensä mukaan (kuten ettei pääse koiranraksuja syömään) Max lähti heti tutustumaan ympäristöön ja on jo löytänyt omat lempparipaikkansa. Hienosti osaa käydä omalla hiekkalaatikollaan, ruoka maistuu hyvin ja yöt nukkuu kainalossani.

Mio-koiran kanssa ovat tulleet alusta asti hyvin toimeen, leikkivät paljon yhdessä ja Max hakeutuu usein koiran kylkeen nukkumaan. Koira on pennulle vähän kuin varaemo. Myy sähisi ensin pari kertaa ja läppäsi vähän tassulla, mutta on päivien kuluessa tottunut pentuun ja saattavat esim. ottaa päiväunet samassa nojatuolissa. Pentu selvästi ottaa Myystä mallia ja seuraa tätä joka paikkaan. Myykin seurailee paljon pennun touhuja ja innostuu välillä itsekin leikkimään mukana. Tuntuu, että molemmat hyötyvät lajitoverin seurasta. Ostin Feliway-haihduttimeen täyttöpullon ja se on tässä olkkarissa, Myyn lempinojatuolin vieressä.

Vaikeaa tämä kirjoittaminen, kun sohvalla ollessa Max kiipeilee innoissaan näppäimistölle ja nyt tässä pöydän ääressä puolestaan Myy tulee puskemaan konetta ja pyrkii näppikselle :D Liitteenä pari kuvaa pikkusesta.

***

Leikattu urospentu, noin 11vkoa, kotihoidossa Helsingissä. Luovutusikä 12vkoa.

30.11.2013 PikkuPiu on löytynyt 19.10. Sastamalasta kohmeisena sisruksensa kanssa, joka ikävä kyllä oli jo menehtynyt. PikkuPiu jaksoi taistella itsensä kuntoon ja onkin nyt oikein reipas ja komea pikkukolli. PikkuPiu on tottunut hoitopaikassaan kissa- ja koirakaveriin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.