Pikku-Viivi

Lisätty sivulle: 2011-09-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Pikku-Viivi
9.12.2011 Pikku-Viivi muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

20.12.2014 Viivi toivottelee Rauhallista Joulua ja Iloista Uutta Vuotta Rekkulaisille. Liitteenä pari kuvaa.

27.12.2011 Viivi ja Dessa ovat jo tosi hyviä kavereita ja nukkuvatkin melkein joka päivä vierekkäin. Ja juoksevat ympäti taloa leikkien ja peuhaten. Yllätyimme itsekkin miten hyvin ja nopeasti ne tottuivat toisiinsa. :) Viivi käy mielellään ulkona valjaissa eikä sitä haittaa kosteakaan ilma, kun taas Dessa ei tällä säällä kuonoaan ovesta ulos laita. Viivi on rauhoittunut todella paljon eikä käy enää lainkaan jalkoihin tai käsiin kiinni. Ehkä sen energia kuluu siihen kun se leikkii Dessan kanssa. Aito joulukuusikin on saanut olla rauhassa kissoilta, itseasiassa Viivi nukkuu usein kuusen alla.

Viivin tassu on oikein hyvässä kunnossa. Vieraat eivät edes enää huomaa kumpi jalka sillä on huonompi koska se ei enää onnu sitä ja karvakin on jo kasvanut tassuun takaisin. Eli kaikki on oikein hyvin.

***

Naaraspentu, noin 4 kk (lokakuussa 2011) Helsingissä

4.11.2011 Pikku-Viivi pääsi Rekku Rescue ry:n kummikissaksi, sillä sen jalka murtui ja vaatii hoitoa. Lisätietoja Pikku-Viivistä ja kummikissatoiminnasta Rekku Rescuen keskustelufoorumilla täällä

21.10.2011 Reipas ja energinen Pikku-Viivi kaipaa jo kiireesti sitä omaa kotia. Viivi kaipaa ihan selvästi kissaseuraa, joten mieluusti se luovutettaisiin sellaiseen kotiin, jossa sille olisi kissaseuraa tai sille otettaisiin toinen kissa seuraksi. Missä on Pikku-Viivin ikioma koti? :D

3.10.2011 Kuulumisia kotihoidosta: Pikku-Viivi on suloinen ja rohkea pikku pantteri. Uuteen paikkaan tuleminen ei sitä tuntunut jännittävän lainkaan ja se menee välittömästi tekemään tuttavuutta uusiin ihmisiin. Sylissä oleminen on kivaa kun on ensin leikitty tarpeeksi. Viivillä on nyt lievä silmätulehdus, jota hoidetaan silmätipoilla. Tippojen saaminen on hieman kurjaa, mutta Viiville ne saa annettua ihan nätisti. Pikku-Viivin turkki on selästä ja mahasta hauskan pantterikuvion peitossa ja jalkoja koristavat tiikeriraidat.

29.9.2011 Pikku-Viivi on tullut yhdistyksen hoiviin etsimään uutta kotia. Tyttönen on vasta neljän kuukauden ikäinen pentu, joka on jo saanut perusrokotukset ja tehosteet niille. Pikku-Viivi etsii kotia, koska sen omistaja joutui perhesyiden takia luopumaan pennusta hyvin pian sen otettuaan. Neitonen on hurmaava ja reipas pikku-kisu. Se on täysin valmis lähtemään omaan, pysyvään kotiin.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.