Pikku-Titi

2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Varattu

3.10.2023 Pikku-Titi muutti kaverinsa Lanin kanssa yhteiseen kotiin.

***

Suloinen Pikku-Titi etsii uutta kotia parhaan kaverinsa Lanin kanssa.

27.8.2023

Pikku-Titi on rohkaistunut sijaiskodissa vietettyjen kuukausien aikana huomattavasti. Piileskely on vähentynyt ja hän viettää jo hienosti aikaa Lanin kanssa rennosti esillä asunnossa. Kaksikko leikkii edelleen iloisesti yhdessä, ja Pikku-Titi saa selkeästi tukea kaverinsa Lanin seurasta. Pikku-Titin terveydentila on hienolla mallilla, ja flunssaoireilu on jäänyt pois. Myös tarpeelliset eläinlääkärireissut on tehty ja kaikki vaikuttaa hyvältä!

Nyt tämä hurmaava, leikkisä ja aktiivinen ihan valmis kotikissakaksikko tarvitsisi vain uuden kodin rallittelujaan varten! Kaverukset voisivat sopia monenlaiseen kotiin, kunhan terveydentilaa osataan seurata flunssaoireilun ja hampaiden osalta varmuuden vuoksi jatkossakin. Molemmat ovat helposti käsiteltävissä, ahneita ruuan perään ja ovat reagoineet hyvin myös sijaiskodissa vierailleisiin ihmisiin.

9.7.2023

Pikku-Titi saapui Lanin kanssa sijaiskotiin suuresta kissayhteisöstä, jossa he liikkuivat vapaasti ulkona. Hän on sopeutunut hyvin sisäkissaksi, ja viihtyy sijaiskodissa. Verrattuna Pikku-Titin kissakaveriin Laniin, Pikku-Titi on vielä melko arka. Päiväsaikaan hän viettää aikaa paljolti omissa oloissa jossain rauhallisessa asemassa. Iltaisin Pikku-Titi muuttuu usein seuralliseksi, ja lähestyy ihmisiä pyytäen rapsutuksia. Kunhan Pikku-Titi sopeutuu uuteen elinympäristöönsä hän kyllä rentoutuu, mutta ihmisten pitää antaa hänelle oma aikansa.

Ihmisten kanssa leikkiminen saattaa ajoittain vielä vähän epäilyttää, mutta kissakaverinsa Lanin kanssa hän suorastaan villiintyy. Kissat jahtaavat leluja yhdessä tai painivat. Leikkien jälkeen Lani ja Pikku-Titi putsaavat toistensa turkit ja asettuvat levolle yhdessä.

Hiekkalaatikolla käynnit ovat sujuneet alusta lähtien mallikkaasti eikä ruuankaan kanssa ole ollut ongelmia.

Populaatiossa, josta Pikku-Titi ja Lani tulivat yhdistykselle on todettu mykoplasmaa, kalikia sekä klamydiaa. Tämän takia Pikku-Titillä on ollut hieman terveyspulmia sijaiskotiin saapuessaan.

Pikku-Titi ja Lani saivat matolääkekuurin, sirutuksen ja rokotukset sijaiskotijakson alkuun. Pikku-Titillä oli lievää flunssaoireilua tullessaan. Kaveruksista Lanilla oireilu oli pahempaa, ja Lani saikin oireisiin antibioottikuurin. Pikku-Titille kuuria ei kuitenkaan ole tarvinnut aloittaa sijaiskodissa. Molemmat kissat saavat Flumaxin tukiravintoa ruoan kanssa Lanin flunssaoireiden helpottamiseen ja Pikku-Titille ennaltaehkäisyyn. Pikku-Titiltä löytyi jonkin verran hammaskiveä, joten hän kävi hammaslääkärissä hoitamassa suun kuntoon. Suusta myös poistettiin huonoon kuntoon päässyt hammas, mutta nyt sijaiskotijakson eläinlääkärihoidot ovat takana ja terveys näyttää hyvältä. Uuden kodin olisi kuitenkin hyvä seurata mahdollista flunssaoireilua tulevaisuudessakin sekä käyttää Pikku-Titiä tasaisin väliajoin hammaskontrolleissa.

Hoitotoimenpiteet ja lääkkeiden anto ovat sujuneet Pikku-Titillä kohtuullisen hyvin ruuan avulla.

Täydellinen uusi koti Pikku-Titille ja Lanille olisi paikka, jossa ihmiset olisivat kiinnostuneita ja tietäväisiä kissojen perusterveydentilan seuraamisesta. Uudessa kodissa ihmisillä olisi paljon aikaa ja energiaa olla sosiaalisten ja aktiivisten kissojen seurana. Valjaissa ulkoilua voi kokeilla, mutta Lani ja Pikku-Titi ovat sopeutuneet hienosti myös elämään neljän seinän sisällä.