Pikku-Siili (nyk. Leevi)

Lisätty sivulle: 2014-07-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pikku-Siili (nyk. Leevi)
18.8.2014 Pikku-Siili sai kodin Lappeenrannasta toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

9.7.2015 Ensi kuussa tulee noin vuosi siitä kun pikkupallero Leevi haettiin meille. Vuosi on mennyt todella nopeasti ja tuona aikana Leevi on osoittautunut juuri oikeaksi kissaksi meidän perheeseemme. <3 Viime vuotiset silmäongelmat rauhottui heti vähän vahvemman lääkekuurin jälkeen, eikä tuon jälkeen ole ollut mitään ongelmia silmien kanssa. Ujosta ja arasta mammanpojasta on jäljellä enää todella vähän (tai no.. mammanpoika Leevi on vieläkin)! Välillä siis mennään edelleen sängyn alle piiloon, varsinkin jos kylään tulee vähänkin tuntemattomampia ihmisiä. Muuten Leevi on todella ihmisrakas ja nauttii seurasta – missä on ihmisiä, siellä on Leevikin. Onhan tuo pieni kollimme kova juttelemaankin. Aamulla voi olla varma siitä, että kun herätyskello soi myös Leevi haluaa varmistuksen, että on varmasti myös herätty. Poju naukuu, hyppää sänkyyn, kipittää selän tai mahan päälle ja alkaa tassuttamaan – ja yleensä käy myös lepäämään, jos siitä sängystä ei ihan heti jaksa nousta. Muutenkin Leevillä on tarve olla jonkun päällä, eli kainalo/kylki/tms. ei riitä, vaan pojan on oltava _päällä_.

Leevi on kyllä mainio tapaus ja todella leikkisä, välillä villikin (mikä on ihan hyvä juttu). Perheemme toinen kissa ei juuri jaksa Leevistä välittää (Leevi on liian energinen Tessan makuun :D), mutta kyllä Leeviä silti pitää välillä pestä ja ojentaa. Kissojen leikit ovat olleet alusta asti meidän silmiimme melko rajuja, mutta näyttävät tykkäävän. :D Meillä on mennyt siis oikein mainiosti! Ensi kuussa sitten rokotukseen ja terveystarkastukseen. Katsotaan miten menee kun taisi poika saada lääkäreistä tarpeekseen vuosi sitten… :D

4.9.2014 Leevi on ollut todella reipas pikku poika ja vierastaa yllättävän vähän. Vieraita meillä on ehtinyt käymään jonkin verran. Aluksi Leevi sinkoaa sohvan alle, mutta heti kuin lelu liikahtaa vähänkin, Leevi tulee esille ja leikkii. Leikillä olemme saaneet Leevin tutustumaan uusin ihmisiin ja tottumaan muiden ihmisten käsittelyyn. Nuorin vieras meillä on ollut 7-vuotias tyttö. Ensi viikolla meille tulee kylään äänekäs 4-vuotias poika, joten nähtäväksi jää miten Leevi suhtautuu. Leikillä ja ruualla kissat on yleensä voitettu omalle puolelle. ;)

***

Leikattu urospentu, luovutus aikaisintaan 26.7.2014. Kotihoidossa Siuntiossa.

23.7.2014 Pikku-Siili vielä hieman aristelee ihmisiä ja liiallista menoa. Pikku-Siili etsii kotia reippaan ja sosiaalisen tyttökissan kaverina. Siili on aikamoinen mammanpoika eikä mikään rasavilli tapaus. Pikku-Siiliä ei luovuteta lapsiperheeseen tai kotiin, missä on muutoin paljon vilskettä.

Tuuri, Ventura, Pikku-Siili, Bliss ja Lycka ovat tulleet Rekku Rescuelle Satakunnasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.