Pikku Prinssi

Lisätty sivulle: 2013-01-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pikku Prinssi
20.2.2013 Pikku Prinssi muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

26.1.2014 Siitä on jo lähes vuosi, kun Pikku Prinssi muutti mun luokse asumaan. Kun ensimmäisen kerran kävin katsomassa Prinssiä, häntä pelotti kauheasti olla täysin vieraan ihmisen lähellä. Kun toisen kerran kävin katsomassa häntä ja sain kehräämään, tiesin, että meistä tulee parhaat ystävät.

Ja niinhän meistä on tullutkin! Vaikka voisin melkein väittää että tämä on aivan eri kissa, kuin se jonka tapasin helmikuussa 2013. Paljon on muuttunut, jopa nimi on saanut lisäyksen; Pikku Prinssi Pekka. Useimmiten häntä kutsutaan tämän takia Pekaksi tai Peksuksi. Mutta Pikku Prinssin arvonimeä ei koskaan oteta pois! ;) Peksu on nykyään paljon reippaampi, ja suurin ujous on jäänyt taa. Utelias on kuin mikä! Kehitys seuralliseksi ja rohkeammaksi kissaksi on tapahtunut hitaasti vuoden aikana, mutta kuitenkin koko ajan ollaan menty eteenpäin. Nykyään jopa mennään usein vieraita vastaan ovelle! Pekka on tajunnut, että seurassa on usein mukavampaa kuin yksin pimeässä sohvan takana :)

Hän on oppinut yhden tempunkin! Täytyy istua, ennen kuin saa ruokaa. Peksu tietää sen, ja tekee sen aina viimeistään pyynnöstä. Se on tavattoman kärsimätön ruuan suhteen ja aina etsimässä syömistä, ja tämä on mielestäni hauska ja hyvä tapa jotenkin yrittää saada se hiukan edes rauhoittumaan ruokailua varten.

Luultavasti parasta tässä kissassa on sen kiltteys. Se ei voisi vahingoittaa melkeimpä edes kärpästä! Se haluaa aina vain leikkiä niidenkin kanssa :D vaikka se vielä hiukan ujo onkin, se ei milloinkaan puolustele itseään tai mitenkään muutenkaan kompensoi ujouttaan esim raapaisemalla ihmisiä tai muita eläimiä. Vanhempieni luona asuvia kilpikonniakaan se ei halua vahingoittaa, katselee ja seurailee vain, ja yrittää leikkiä niiden kanssa.

Luulin aina olevani koiraihminen. Vasta kun sain tämmöisen ihanan ystävän, tajusin että kissat ovat ihan mielettömiä! Toki haluasin meille seuraksi joskus koirankin, mutta siinäkin asiassa mennään täysin Pikku Prinssi Pekan ehdoilla :)

***

Leikattu uros, noin 1,5v. (tammikuussa 2013), kotihoidossa Vantaalla

28.1.2013 Pikku Prinssi on vähän ujo komistus, joten se voisi parhaiten viihtyä rauhallisessa aikuiskodissa jossa voisi olla mukava kissakaveri.

21.1.2013 Kissapoppoo Albus, Nimbus, Tittelintuure, Pikku Prinssi, Tirlittan ja Totoro siirtyivät Satakunnasta pääkaupunkiseudulle etsimään omia koteja. Nämä suloiset ja reippaat kissakaverukset ovat tottuneet koiriin ja toisiin kissoihin, joten uudessa kodissa voi olla kavereita valmiina.

15.1.2013 Lisätietoja tulossa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.