Pikku-Pirkko (nyk. Siiri)

Lisätty sivulle: 2010-02-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Pikku-Pirkko (nyk. Siiri)
5.3.2010 PIKKU-PIRKKO MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN VILMA-KISSAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

12.3.2010 Hei, tässä Pikku-Pirkon kuulumisia. Pikku-Pirkon nimi muuttui hetken miettimisen jälkeen Siiriksi. Siiri koitutui meille viikko sitten perjantaina. Ensimmäinen päivä ja ilta meni melko pitkälle nurkissa kulkien, ja saunassa omassa rauhassa aikaa viettäen. Melko pian neiti kuitenkin jo oli käynyt hiekkalaatikolla, ja ruoka katosi kupista ennätystahdilla. Vanhemman Vilma-kissan (9 kk) kanssa lyhyet tutusteluhetket sisälsivät sähinää ja murinaa, eikä ihmisten varovaisista yritykistä tulla lähelle tykännyt.

Ensimmäisen yön vietin Siirin kanssa sen omassa turvahuoneessa. Yön aikana neiti tuli viereen nukkumaan, ja aamulla heräsin varpaiden pureskeluun. Ja aamulla huoneesta kipitti ulos ihan uusi tyttö! Murinat ja sähinät Vilman kanssa oli jo unohdettu, ja oven raosta mahdollistettu haistelu ilmeisesti oli tehnyt tehtävänsä. Tytöt peuhaavat ja touhuavat keskenään minkä ehtivät, mutta malttavat myös antaa toisilleen tilaa.

Pari päivää Siirillä meni tottua meihin ihmisiin vähän paremmin. Jo toisena kotipäivänä Siiri kyllä tuli viereen kiehnäämään, ja kehruumoottori on ollut kovassa vauhdissa, mutta jonkin verran meitä vielä arasteli. Nyt neiti antaa jo ottaa syliin, ja silitellä pitkiä aikoja. Yöt Siiri yleensä viettää meidän kanssa sängyssä. Muutenkin tulee itse hakemaan huomiota, päivä päivältä enemmän.

Siiri on ihana leikkisä neiti, oikein rakastettava ja suloinen pakkaus! Vielä on pitkä matka edessä, ja paljon uusia asioita kokeiltavana, mutta alku vaikuttaa loistavalta.

Ja niin, ulkonäöltä ei Siiriä enää samaksi tytöksi olisi uskonut – muuttunut kovasti kuvien ottamisesta. Tässä teille näytille muutama uusi otos meidän
ihanasta kaunottaresta. :)

Aurinkoisin terveisin,
Saana ja Siiri + Vilma ja Jarkko

****

NAARAS, noin 3kk (helmikuussa 2009)

15.2.2010 Iso-Iita, Katri ja Pikku-Pirkko odottavat oman kodin löytymistä hoitopaikassa. Kolmikosta kiinnostuneen kannattaa muistaa että tytöillä on todella paksu ja upea turkki ja se tulee vaatimaan hoitoa.

Kertomus Tallinnasta: Katukissojen lauma oleskeli talojen välisessä raossa.
Rakennustyöt alkoivat ja kissat karkotettiin ulos, missä ne nyt kaikki kylmässä
juoksentelevat, ja talojen välinen rako muuraattiin kiinni. Mummot, jotka ruokkivat kissoja, sanoivat että 3 pentua ei tullut ulos ja ne jäivät seinän sisään loukkuun. Tuntui siltä, ettei pennuilla ole mitään mahdollisuuksia, mutta silti toivottiin, että pennyt löytävät tien vapauteen. Kului 3 päivää ja pennut tulivat lämpöjohton kautta kellariin- siitä ne kaikki kolme napatiin kiinni ja siirrettiin hoitopaikkaan. Ne ovat 3 kaunista samannäköistä kissatyttöä-rauhallisia ja ystävällisiä.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.