Pikku-Pimu

2015-2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Pikku-Pimu on reipas ja kiltti kissa, jota yllättävät äänet ja liikkeet välillä säikäyttävät. Pimulla tulee välillä hutipissoja, joten uuden kodin tulee olla kärsivällinen. Pimu etsii kotia ainoana kissana.

20.2.2023

Pimu lähti yhdistyksen kautta uuteen kotiin 2019, mutta palautui yhdistykselle 2023 tammikuussa. Uudessa kodissa kemiat kissojen välillä eivät ikinä oikein kohdanneet, joten omistaja päätti luopua Pimusta. Lisäksi Pimulla on taipumusta hutipissailuun. Ilmeisesti ulko-oven takaa tulevat hajut ja äänet ovat hänen mielestään niin jännittäviä, että pissat löytyvät toisinaan oven edestä. Fyysistä vikaa ei löytynyt, joten asiaa on pyritty sijaiskodissa ratkomaan mielialalääkityksellä sekä sijoittamalla hiekkalaatikko mahdollisimman lähelle ovea, näin pissat ovat alkaneet mennä maton sijasta laatikkoon.

Muuten Pimu on reipas ja mukava kissa. Hän leikkii mieluusti yksikseen sekä ihmisten kanssa ja hänestä saa takuuvarmasti uni- ja sohvaseuraa. Hän on myös hyvin kiltti kissa, mutta saattaa välillä säikähtää yllättäviä ääniä tai liikkeitä. Pimun uudelta kodilta toivotaan pitkää pinnaa ja kärsivällisyyttä hutipissailun suhteen ja aikaa ja energiaa seurustella ja leikkiä Pimun kanssa. Hän kyllä tykkää kissaseurasta, mutta sijaiskodin oman kissankin kanssa sukset menevät välillä hieman ristiin, joten Pimu voisi olla talouden ainoa lemmikki. Hän voisi tulla toimeen myös lapsiperheessä, jossa lapset ovat jo isompia, kissoihin tottuneita ja rauhallisia.

Ruuan suhteen hän on hieman nirso ja jos saisi valita niin söisi ainoastaan raksuja. Niitä voi kyllä mieluusti tarjolla aktivointimielessä ja hän on hyvin näppärä erilaisten älypelien kanssa. Mutta ruokavalio tulisi koostua pääosin hyvälaatuisesti märkäruuasta jotta varmistetaan että hän saa tarpeeksi nestettä, sillä Pimu on todella huono juomaan.

———————————————————————————————————————————————————————-

30.10.2019 Pimu löysin oman kodin Espoosta

Pikku-Pimu on reipas ja seurallinen tytteli joka rakastaa silittelyä ja älypelejä. Uudessa kodissa olisi hänelle toivottavasti kissakaveri ja Pimu voisi hyvin sopeutua myös lapsiperheeseen.

3.10.2019
Pikku-Pimu hurmaa sosiaalisella ja vähän hupsulla luonteellaan. Hän tulee reippaasti tervehtimään uusiakin ihmisiä ja vierailijat saavat osakseen lempeää kehräystä ja kiehnäystä heti ensi minuuteista alkaen. Pikku-Pimu käpertyy mielellään ihmisen viereen vastaanottamaan silityksiä, vaikkei varsinaisesti syliin asti änkeäkkään. Sijaiskodissa ei ole ollut usein tilannetta, jolloin Pikku-Pimu ei olisi samassa huoneessa muiden kanssa. Tämä seurallinen kissa haluaakin osallistua kaikkeen talon toimintaa.

Ulkonäössä huomio kiinnittyy heti lyhyehköön häntään, joka on noin puolet normaalia lyhyempi. Pikku-Pimu tuli elokuun alussa löytöeläintaloon hännän pää vahingoittuneena ja pahasti tulehtuneena. Myös naamassa oli kutisevaa ihottumaa, jonka kissa oli raapinut verille. Naaman ihottuma on saatu täysin hoidettua, mutta häntää ei pystytty pelastamaan kokonaan ja hännänpää jouduttiin amputoimaan. Toipuminen on edennyt hyvin, eikä normaalista hieman lyhyempi häntä haittaa Pikku-Pimun menoa millään lailla.

Pikku-Pimu on fiksu kissa, ja rakastaa esimerkiksi herkuilla täytettyjä älypelejä. Muutenkin Pikku-Pimu on aikamoinen herkkusuu ja ruokailuhetket ovat ehdottomasti parasta päivässä. Päiväunet otetaan mieluiten korkealla vaatekaapin ylähyllyllä ja lempipaikkoihin kuuluu myös ikkunalauta, josta on hyvä tähystellä alakerran menoa. Puhelimen laturit ja muut piuhat on hyvä pitää hieman piilossa, sillä silloin tällöin piuhan pää saattaa löytyä Pikku-Pimun suusta.

Summary in English

Pikku-Pimu is a brisk and kind cat, who is sometimes startled by surprising sounds and movements. Pimu has occasional pees that don´t land the litterbox, so the new home needs to be patient. Pimu is looking for a home as an only cat.

20.2.2023

Pimu went to a new home through the association in 2019, but returned to the association in January 2023. In the new home, the chemistry between the cats never really met, so the owner decided to give up Pimu. In addition, Pimu has a tendency to pee outside the litterbox. Apparently, she finds the smells and sounds coming from behind the outside door so exciting that the pee is sometimes found in front of the door. No physical problem was found, so the foster home has tried to solve the issue with mood medication and by placing the litter box as close as possible to the door, so the pee has started to go into the box instead of the carpet. Otherwise, Pimu is a brisk and nice cat. She likes to play alone and with people, and she is guaranteed to be a sleeping and couch companion. She is also a very kind cat, but may sometimes be startled by surprising sounds or movements. We hope that Pimu’s new home will have good nerves and patience with regard to peeing, and time and energy to socialize and play with Pimu. She does like the company of other cats, but sometimes there are some small fights with the foster home’s own cat, so Pimu could be the only pet in the household. She could also get along in a family with children, where the children are already older, used to cats and calm. When it comes to food, she is a bit picky and if she had to choose, she would only eat dry food. You can gladly offer dry food in the spirit of activation and she is very clever with various smart games. But the diet should mainly consist of good quality wet food to ensure that she gets enough liquid, because Pimu is really bad at drinking.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Salla / 045 614 7290

Soittoajat:

sallajrekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Pikku-Pimu

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.