Pikku-Pimu

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Pikku-Pimu on reipas ja seurallinen tytteli joka rakastaa silittelyä ja älypelejä. Uudessa kodissa olisi hänelle toivottavasti kissakaveri ja Pimu voisi hyvin sopeutua myös lapsiperheeseen.

3.10.2019
Pikku-Pimu hurmaa sosiaalisella ja vähän hupsulla luonteellaan. Hän tulee reippaasti tervehtimään uusiakin ihmisiä ja vierailijat saavat osakseen lempeää kehräystä ja kiehnäystä heti ensi minuuteista alkaen. Pikku-Pimu käpertyy mielellään ihmisen viereen vastaanottamaan silityksiä, vaikkei varsinaisesti syliin asti änkeäkkään. Sijaiskodissa ei ole ollut usein tilannetta, jolloin Pikku-Pimu ei olisi samassa huoneessa muiden kanssa. Tämä seurallinen kissa haluaakin osallistua kaikkeen talon toimintaa.

Ulkonäössä huomio kiinnittyy heti lyhyehköön häntään, joka on noin puolet normaalia lyhyempi. Pikku-Pimu tuli elokuun alussa löytöeläintaloon hännän pää vahingoittuneena ja pahasti tulehtuneena. Myös naamassa oli kutisevaa ihottumaa, jonka kissa oli raapinut verille. Naaman ihottuma on saatu täysin hoidettua, mutta häntää ei pystytty pelastamaan kokonaan ja hännänpää jouduttiin amputoimaan. Toipuminen on edennyt hyvin, eikä normaalista hieman lyhyempi häntä haittaa Pikku-Pimun menoa millään lailla.

Pikku-Pimu on fiksu kissa, ja rakastaa esimerkiksi herkuilla täytettyjä älypelejä. Muutenkin Pikku-Pimu on aikamoinen herkkusuu ja ruokailuhetket ovat ehdottomasti parasta päivässä. Päiväunet otetaan mieluiten korkealla vaatekaapin ylähyllyllä ja lempipaikkoihin kuuluu myös ikkunalauta, josta on hyvä tähystellä alakerran menoa. Puhelimen laturit ja muut piuhat on hyvä pitää hieman piilossa, sillä silloin tällöin piuhan pää saattaa löytyä Pikku-Pimun suusta.

Pikku-Pimu tulee toimeen myös muiden kissojen kanssa, ja sopisikin loistavasti asumaan esimerkiksi nuoren tyttökissan tai rauhallisemman poikakissan kanssa. Seurallisen ja arastelemattoman luonteen puolesta Pikku-Pimu voisi sopia myös lapsiperhettä sulostuttamaan

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Elina / 045 214 3928

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Pikku-Pimu

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.