Pikku-Paavo (Nyk. Paavo)

Lisätty sivulle: 2008-08-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pikku-Paavo (Nyk. Paavo)
1.9.2008 PAAVO SAI KODIN ESPOOSTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

30.10.2010 Hei. Tässä uusimpia kuvia Paavosta ja Morttiinasta; Morttiina vilkkaampana ja uteliaampana taitaa olla pääosassa. Molemmat voivat oikein hyvin; Morttiina löytää joka päivä uutta tutkittavaa, kun taas Paavo odottaa hetkeä, jolloin pääsee vatsani päälle nukkumaan.

Terveisin Nina,(Pikku-) Paavo ja Morttiina

24.1.2010 Paavo ja Morttiina lähettävät terveisiä kodistaan Espoon Tapiolasta. Voimme hyvin ja nautimme elämästä. Kaikissa kuvissa Morttiina ja Paavo, ämpärissä Morttiina. Terveisin, Nina

7.8.2009 Elokuussa 2008 meille tullut (Pikku-)Paavo ja helmikuussa 2009 saapunut Morttiina voivat erinomaisesti. Kumpikin on nyt leikattu ja rokotettu. Paavo ja Morttiina ovat erottamattomat; ne kulkevat vieri vieressä häntä pystyssä, syövät yhdessä ja nukkuvat käpälät toistensa ympärillä. Kesällä ne ovat nauttineet auringon lämmöstä lasitetulla parvekkeella.

Paavo on kiltti ja mukava kissa, jonkun verran arka ja säpsähtää ääniä helposti. Morttiina taas on tyttö, jolla on itsetunto kohdillaan. Jos tämä tyttö jotain haluaa, niin sen hän myös ottaa. Tämä parivaljakko on perheemme suuri ilonaihe. Terveisin, Nina & co

10.3.2009 Pikkupaavo sai nimekseen mielikuvituksekkaasti Paavo ja sai äskettäin myös ystävän, leikki- ja nukkumakaverin Morttiinasta. Morttiina on osoittautunut vikkeläksi, nokkelaksi ja ponnistusvoimaiseksi leikkijäksi, jossa Paavolla on ihmettelemistä vuosikausiksi. Paavo taasen otti emonkaltaiseksi toisen löytöeläimen, Tiina-koiran. Harmoniaa ja perheidylliä Espoossa.

****

18.8.2008 Pikku-Paavo on suloinen ja vilkas urospentu, joka on Turussa kotihoidossa. Paavo on pelastettu Helsingistä, missä Paavon omistaja oli tappamassa koko pentuetta ja ehtikin päästää hengiltä kaikki muut pennut, ainoastaan Paavo ehdittiin pelastaa.

Paavo elää neljän muun kissan kanssa eli on tottunut toisiin kissoihin ja leikkii heidän kanssaan. Paavo on myös tottunut koiriin. Paavon toinen korva on hiukan kääntynyt korvan päästä sekä viiksikarvat ovat viottuneet, syytä ei tiedetä. Paavo onkin todella persoonallisen näköinen, iloinen ja energinen pieni pentu. Paavo on rokotettu ja madotettu, Paavon kulukorvaus on 60e.