Pikku-Nasu

Lisätty sivulle: 2011-11-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pikku-Nasu
24.11.2011 RISTO REIPAS JA PIKKU-NASU MUTTIVAT YHDESSÄ OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

UROS, noin 3,5kk (marraskuussa 2011) kotihoidossa Vantaalla

21.11.2011 Pikku-Liisa on jo päässyt omaan kotiin, mutta Risto Reipas ja Pikku-Nasu ovat saaneet uutta seuraa “Halloween edition kissoista”. Musta viisikko (Pikkupiru, Spell, Spooky, Trick ja Treat) saapui leikkikaveriksi joten menoa ja meininkiä riittää:)

3.11.2011 Ritva-Liisa sekä sen pennut Risto Reipas, Pikku-Nasu ja Pikku-Liisa odottavat oman kodin löytymistä hoitopaikassa Vantaalla. Ritva-Liisa tuli pentuineen Satakunnasta hoitoon ja olikin melkoinen ihme, että suurin osa pennuista selvisi hengissä, sillä hoitoon tullessaan emo oli kovin heikossa kunnossa ja laiha, ja pennutkin olivat kovin matoisia ja huonoja syömään. Nyt on saatu matolääkettä ja rokotuksia ja mikrosiru ja pikkuhiljaa pentuset ovat valmiita lähtemään omiin koteihinsa. Pikku-Nasu on todella pieni minikissa, vaikka ihan reippaasti nykyään syökin. Pikku-Nasu lähtisi mieluusti omaan kotiin veljensä Risto Reippaan kanssa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.