Pikku-Kirppu

Lisätty sivulle: 2016-09-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pikku-Kirppu
12.10.2016 Pikku-Kirppu sai kodin Victorian kaverina Vantaalta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

18.10.2016 Pikku-Kirppu on kotiutunut hienosti, aivan mahtava riiviö. Kirppu oli yhden vuorokauden eristyksessä, mutta näin heti ettei elämä oikein maistu kun on niin vilkas luonne. Joten seuraavana iltana tutustuttiin Victoriaan ja ensi hetkestä ovat olleet kavereita. Ei ole vielä ollut ensimmäistäkään kähinää ja jopa Victoria syö välillä kaverin kupista eläinkaupan ruokaa vaikka niin lihansyöjä on olevinaan. Victoria on vielä aika arka minun suhteeni, mutta on kyllä edistynyt tai paremminkin ruvennut takaisin kissaksi jostain mitä se olikin.

***

Leikattu naaras, synt. noin 1/2016. Kotihoidossa Helsingissä.

26.9.2016 Pikku-Kirppu on luovutettu kodista Rekku Rescuelle uutta kotia etsimään. Kirppu on energinen nuori kissa. Se on kovin sosiaalinen, eikä tykkää olla yksin. Kirppu tulee monesti viereen tai syliin makoilemaan ja kehräämään. Kirppu tulee toimeen niin ihmisten kuin kotihoitopaikan kissojen kanssa. Kirpulla on myös kokemusta koirista edellisestä perheestä. Kirppu on kovin utelias ja on pomppinut mm. hellalle, joten alkuun Kirppua on seurattava, että oppii paikat joihin ei saa mennä. Kirppu vaatiikin perheen, jossa se ei joudu olemaan paljoa yksin ja jossa sillä on mahdollisuus purkaa energiaa leikkimällä ja telmimällä. Toinen tyttökissa olisi uudessa kodissa kiva olla leikkiseurana!

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.