Pikkarainen (nyk. Minttu)

Lisätty sivulle: 2014-04-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pikkarainen (nyk. Minttu)
3.5.2014 Pikkarainen muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia ja kuvia kotoa:

27.5.2014 Ajattelin kirjoitella miten Pikkarainen eli nykyinen Minttu on viihtynyt uudessa kodissaan meillä. Minttu tuntui heti ensimmäisestä päivästään lähtien olevan kuin kotonaan. Hän löysi useita lempparipaikkoja kuten vaatehuoneen hylly, parveketuoli, keittiön pöytä ja työhuoneen hylly. Minttu saattaa tulla iltaisin syliin rapsutettavaksi ja hakeutuu ihmisten lähistölle, vaikka viihtyy myös omassa rauhassaan. Tullessani töistä kotiin juoksee Minttu usein ovelle vastaan ja samoin saattelee aamulla, kun lähden töihin. Kaiken kaikkiaan meillä on mennyt todella hyvin ja odotamme jo kesäisiä mökkireissuja Mintun kanssa.

***

Leikattu naaras, noin 3 vuotta. Kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

16.4.2014 Pikkarainen on kotiutunut hoitopaikkaansa todella hyvin ja hoitotädin kanssa ollaan jo hyvää pataa. Pikkarainen on touhukas kissa joka pitää kiipeilystä. Myös hoitotädin vieressä makoilu on kivaa ja silittää Pikkaraista saakin niin paljon kun lystää.

7.4.2014 Pikkarainen on kaunis kissaneiti joka etsii uutta kotia allergian vuoksi. Pikkarainen on tottunut elämään ympärillään, aiemmin on ollut lapsiperheen kissa ja vaikka hän on sisäkissa, ulkoilee mielellään valjaissa.

Neitokaisen luonne on tosi kiltti ja rauhallinen, tasapainoinen ja tytöllä on hyvä itsetunto. On ihmisrakas ja hiukan koiramainen, mutta tulee syliin kun huvittaa. Juttelee mielellään. Pikkarainen etsii kotia ainoana kissana.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.