Piki

Lisätty sivulle: 2011-05-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Piki
21.9.2011 PIKI SAI KODIN ESPOOSTA

****

12.6.2011 Kotihoitajan kertomaa: Pikissä on hurmaavaa sen pienikokoisuus, suuret korvat, pitkät valkoiset viikset ja ihanan vihreät silmät. Pikiltä löytyy koostaan huolimatta kuitenkin luonnetta ja se tykkää olla omistajansa silmäterä, joten parhaiten Piki varmasti ainakin aluksi sopeutuisi kotiin, jossa olisi ainoana kissana.

Piki on leikkisä ja nauttii kun pääsee rauhassa syliin ja silitettäväksi. Kova kehräämään ja osaa pyytää ruokaansa äänekkäästi naukumalla. Pikillä on hyvä ruokahalu ja se haluaa ainakin maistaa miltei kaikkea. Muutenkin tykkää touhuta mukana kotiaskareissa.

Kaiken kaikkiaan suloinen pieni kissa, jonka haluaisin itse pitää, mutta ei tule toimeen omien kissojeni kanssa, joten nyt pitäisi Pikille pikaisesti löytää uusi, rakastava ja virikkeellinen koti. Piki on kotihoidossa Espoossa.

3.5.2011 Piki on yli 1-vuotias suomalainen mustavalkoinen, leikattu tyttökissa. Piki etsii uutta kotia entisen omistajan jouduttua laitokseen.

Piki on kotihoidossa Ahlaisissa, Porin lähellä. Pikiin voi mennä tutustumaan sovittaessa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.