Piiparinen

Lisätty sivulle: 2011-05-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Piiparinen
26.6.2017 Piiparinen sai kodin Espoosta.

***

Leikattu uros, aikuinen, kotihoidossa Vantaalla.

10.6.2017 Piiparisella olisi kiire löytää oma koti, ettei pojan tarvitsisi vaihdella hoitopaikkaa. Vaikkei reipas Piiparinen paikanvaihdoksesta kovin järkyttynyt ollutkaan, kaikkein mukavinta olisi päästä siirtymään omaan kotiin. Sielukas, vihreäsilmäinen Piipaa tulee tervehtimään vieraitakin ystävällisen puskun kera. Seurankipeän herrasmiehen kehräys lähtee helposti käyntiin sen saadessa kaipaamansa huomiota ihanilta ihmisiltä. Tämä herra vie kotiväkensä sydämen taatusti.

24.4.2017 Piiparinen palasi yhdistykselle etsimään kotia.

Piiparinen eli tuttavallisemmin Piipaa on arviolta 8-vuotias leikattu kolli. Keski-ikään ehtinyt charmantti kissaherra ei oikein tule toimeen muiden kissojen kanssa, eli Piipaa etsii kotia jossa saa nauttia jakamattomasta huomiosta.

Piipaa on todella ystävällinen ja seurallinen kissa. Se tulee monesti vähän vaatimaankin ihmiseltä huomiota ja silityksiä mutta viihtyy välillä myös omissa oloissaan esimerkiksi ikkunalaudalla tarkkailemassa maailman menoa. Syliin Piipaa saattaa tulla välillä käväisemään, mutta ei vielä tykkää jäädä siihen. Luottamuksen kasvaessa se voi alkaa viihtyä sylissä pitempäänkin. Hoitotoimenpiteet, kuten kynsien leikkaaminen, eivät oikein ole Piipaan mieleen, mutta se on kuitenkin fiksu kissa, ja kärsivällisellä totuttamisella voi oppia suhtautumaan niihinkin paremmin. Kaiken kaikkiaan Piipaa on kaikkia rakastava hurmuripoika, joka nauttii metsästysleikeistä ja pitkistä silityshetkistä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

***

5.10.2011 Piiparinen ja Björn saivat yhteisen kodin Helsingistä.

Nuori aikuinen leikattu uros / Vantaalla

1.9.2011 Piiparinen, Piipaa, Pikkupiipari jne. Tuntuu että Piiparinen on vielä kovin nuori kolli, sillä se innostuu leikkimään kuin kissanpentu ja tykkää leikkiä nuorien hoitopentujen kanssa. Välillä paini näyttää aika rajultakin, mutta koskaan ei kukaan ole vinkaissutkaan, joten Piiparinen näyttää tuntevan leikin rajat vaikka ei varmaan itse tajuakaan olevansa ihan niin iso kolli kuin on :) Piiparinen voisi siis ainakin tältä pohjalta viihtyä hyvin jonkun nuoren pennun kaverina.

3.8.2011 Piiparinen on varsinainen veijari. Viime viikolla se äkkäsi akvaarion ja ne pari kalaa, ja nyt sitä täytyykin käydä päivittäin tuijoittelemassa ja ihmettelemässä. Piiparinen tulee hyvin toimeen samassa hoitopaikassa olevan Nöpön kanssa, mutta muuten voisi sanoa että se on sen verran isoegoinen kolli, että omassa kodissa ei välttämättä tarvitse olla kissaseuraa, ellei kyseessä olisi joku reipas ja nuori tyttökissa.

17.7.2011 Tämä nuori komea kollipoika on aina siellä missä tapahtuu. Vaikka vähän vielä ujostellaan niin tämä nuori herra tykkää olla perillä talon tapahtumista. Toisen hoitokollin, BooBoon, kanssa Piiparinen ei oikein tule juttuun, mutta tyttöseura tuntuu olevan pojan mieleen. Hoitopaikassa Piiparinen on ehtinyt myös vähän tottua koiriin ja kaikki on mennyt hyvin.

22.6.2011 Piiparinen on lempeä ja vielä hieman ujo komea kolli. Piiparisen kämppisenä asustaa tällä hetkellä neljä eri-ikäistä tyttökissaa, joten Piiparinen tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa.

20.5.2011 Piiparinen siirtyi yhdistyksen hoiviin Satakunnasta ja odottaa nyt omaan kotiin pääsyä.