Pihka

Lisätty sivulle: 2017-07-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pihka
23.10.2017 Pihka jatkaa leikkejä uudessa kodissa Vantaalla Horna-kisun kanssa.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 4/17, luovutus aikaisintaan 30.7., kotihoidossa Vantaalla.

17.9.2017 Pihka muutti muutama viikko sitten uuteen hoitopaikkaan sen veljien lähdettyä uusiin koteihinsa. Muutto teki sille hyvää, sillä muutaman päivän tutustelun jälkeen Pihka osoittautuikin hurjan leikkisäksi, uteliaaksi ja läheisyydestä pitäväksi pikkukissaksi!

Pihkan päivät kuluvat toisaalta leikin ja tutkiskelun, toisaalta hoitopaikan omien kissojen ja hoitotädin vieressä nukuskelun ja kehräilyn merkeissä. Utelias pikkuinen on ensimmäisenä tunkemassa itseään avoimiin kaappeihin, puurolautasille, päiväpeiton alle ja mihin nyt milloinkin keksii mennä.

Pienet ja vähän isommatkin lelut saavat kyytiä, kun Pihka heittelee niitä ilmaan ja pomppii itse perässä – tai kantaa ne kiipeilypuun ylimpään pesään tai vaikkapa vesikuppiin! Pentumaiselta keppostelultakaan ei vältytä eivätkä turvassa ole ainakaan vessapaperirullat, joita on ihana raadella, jos ne jätetään ajattelemattomasti saataville. Myös hoitopaikan omien kissojen kanssa on mukavaa leikkiä hippaleikkejä ja painiskella vähän. Liian rajusta painista Pihka ei kuitenkaan pidä.

Kaiken touhotuksen vastapainoksi pitää välillä rauhoittua nukkumaan ja silloin Pihkan lempipaikka on joko kissakaverin vieressä tai hoitotädin jalkoihin painautuneena. Silloin rapsutteleva ihminen tai naamaa pesevä kaveri palkitaan kovaäänisellä kehräyksellä.

Uudet ihmiset jännittävät Pihkaa vielä vähäsen mutta rauhallisen tutustelun jälkeen niidenkin kanssa tullaan hyvin juttuun. Hoitotoimenpiteet sujuvat myös mallikkaasti ja ruoka maistuu – erityisesti kavereiden kupeista, tietysti!

Pihka tykkäisikin siis kovasti muuttaa kotiin, jossa sillä olisi aikuisten ihmisten ja ehkä myös isompien lasten lisäksi kiltti ja reipas tyttökissa tai useampikin leikki- ja unikaveriksi. Liian levoton ja matkustelevainen kotielämä ei ehkä neidille sopisi, sen verran kun uudet tilanteet sitä kuitenkin ujostuttavat.

24.8.2017 Pihka-neiti on reipastunut jo kovasti eikä ihmiset ole enää lainkaan niin pelottavia, vaan nykyään voidaan jo tulla ihan viereen nukkumaan ja kehräämään. Pihka viihtyisikin varmasti rauhallisessa kodissa, jossa on mukava syli tai sohvapaikka köllöttelyyn ja kiltti ja reipas kissakaveri leikkeihin.

19.7.2017 Perhe Puu eli Saarni-emo pentuineen on tullut Rekkujen hoiviin isommasta kissapopulaatiosta. Kiltin ja kesyn emon pennut ovat vielä hieman arkoja mutta rohkaistuvat kovaa vauhtia. Pennut Paju, Pihka, Pihlaja ja Poppeli ovat syntyneet arviolta huhtikuun loppupuolella ja valmiita muuttamaan uuteen kotiinsa heinäkuun lopussa. Niin Saarni kuin pennutkin näyttävät tulevan toimeen koirien kanssa, ainakin ne ovat innokkaasti ovella haistelemassa niitä, kun tilaisuus tulee.

Pihka on porukan ainoa tyttö ja toistaiseksi pentueen ujoin. Lähestyvälle ihmiselle täytyy vähän pihistä ja luikkia pakoon turvallisen välimatkan päähän. Uteliaisuus kuitenkin voittaa ja lopulta ihmistä tullaan salaa varovasti haistelemaan. Pihka ei ujoudestaan huolimatta kuitenkaan puolustaudu kynsin hampain vaan sen käsittely onnistuu. Pihka osaa leikkiä myös yksin, poikien leikit kun eivät kai aina ole niin tytön mieleen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.