Piff

Lisätty sivulle: 2016-09-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Piff
29.1.2017 Piff muutti omaan kotiin Keravalle.

***

Kuulumisia kodista:

14.9.2017 Piffin kanssa asiat ovat sujuneet oikein mahtavasti, hänellä oli silloin alussa hieman totuttelemista uuteen kottin sekä uusiin ihmisiin, mutta hänestä on tullut iso osa meidän perhettämme. Hänestä on tullut oikein sosiaallinen tapaus, joka rakastaa olla meidän läheisyydessä. Kaipaa aina syliin tai läheiselle pöydälle/sohvalle köllöttelemään. Hän on jopa saanut hieman painoa pudotettua, joten siinäkin mielessä kaikki sujuu oikein hyvin. Olemme pitäneet hänelle säännöllistä ruokinta aikaa, joka on auttanut häntä pitämään painoa kurissa. Olemme erittäin tyytyväisiä emmekä osaisi enää kuvitella kotiamme ilman Piffin seuraa, ja olemme hyvin kiitollisia että saimme hänet omaan kotiimme.

***

Leikattu naaras, noin 9 vuotta.

18.1.2017 Piff-neidille lisätty uusia kuvia!

26.12.2016 Piff viihtyy nykyään sylissä niin hyvin, ettei se meinaa lähteä ollenkaan pois. Varsinkin aamuisin neiti on tosi hellyydenkipeä, ja tulee usein sänkyyn kehräämään. Piffin paras lempipaikka kuitenkin on pahvilaatikko, mistä se katselee ihmisten touhuja.

Kotihoitopaikassa on käynyt viime aikoina vieraita jonkin verran. Aikaisemmin ovipuhelimen ääni jännitti Piffiä niin, että se meni sängyn alle piiloon, mutta nykyään se jää tarkkailemaan mitä tapahtuu. Ei ryntää vieraiden luo, muttei mene piiloonkaan.

Piffin kanssa leikitään paljon, koska kissa selvästi tarvitsee aktivointia.

20.11.2016 Piff on alkanut yhä enemmän viihtyä sylissä ja kehrää ja leipoo aika lailla. Kissa on hyvin kiinnostunut kotihoitajan perheen puuhista ja tarkkailee mielellään kaikkia ihmisten tekemisiä. Piff myös vastaa, kun sille puhutaan – välillä melko äänekkäästikin.

Piff kaipaa edelleen omaa rakastavaa kotiaan. Kissa viihtyisi todennäköisesti parhaiten rauhallisessa aikuiskodissa.

5.11.2016 Piffistä on tullut Puffin lähdettyä paljon seurallisempi, ja se tulee usein sohvalle kaveriksi. Eräänä iltana kissa yllätti kotihoitajan iloisesti kömpimällä itse syliin. Neiti tulee myös usein aamuyöstä ihmisten kanssa sänkyyn nukkumaan.

Piff on aktiivinen kissa, joka kaipaa paljon tekemistä. Helppohoitoinen ja suloinen pakkaus!

26.9.2016 Piff on osoittautunut kissakaksikosta rohkeammaksi, myös uusien ihmisten kanssa. Mikään sylikissa Piff ei kuitenkaan ole. Itsenäinen kissa tulee kyllä hakemaan ihmiseltä silityksiä – silloin kun se itse haluaa.

Molemmat kissat ovat leikkisiä, Piff erityisesti on aina hurmioissaan uudesta lelusta. Hyvin kasvatetut sisarukset myös käyttävät mallikkaasti raapimispuuta kynsimiseen, huonekalut ovat saaneet olla rauhassa.

Piff ja Puff ovat eläneet koko tähänastisen elämänsä yhdessä, mutta eivät vaikuta kovin riippuvaisilta toisistaan, joten ne saattaisivat viihtyä myös kodin ainoana kissana rauhallisessa aikuiskodissa.

11.9.2016 Piff ja veljensä Puff etsivät uutta kotia itsestään riippumattomista syistä.

Piff on aluksi hieman ujo, mutta kuitenkin hyvin kiltti kissa. Piff on tottunut käsittelyyn, ja se pötköttääkin mielellään harjattavana. Piff ei kuitenkaan jaksa olla koko ajan ihmisten seurassa, vaan kaipaa paljon omaa rauhaa. Neiti on ruoan suhteen jokseenkin valikoiva, mutta kun mieluisa ruoka löytyy, se myös maistuu. Piffiltä olisikin hyvä saada hieman painoa pois.

Kotihoitopaikassa Piffin lempipaikka on ikkunalaudalla, jossa se tykkää myös ottaa nokosia. Toisinaan se hakeutuu päiväunille veljensä Puffin viereen sohvan alle.

Piff ja Puff etsivät yhteistä, rauhallista kotia. Lapsiperheeseen ne eivät sovi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.