Piano

08/2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Piano on valloittava ihmisläheinen tyttökissa, joka etsii kotia veljensä Riskan kanssa.

 

15.6.2022 Piano muutti omaan kotiin veljensä kanssa.

 

2.6.2022

Elämä sijaiskodissa on jatkanut samaa rataa. Piano nauttii ihmisten seurasta ja hakeutuu itse aktiivisesti lähelle. Leikit veljen kanssa ovat myös jatkuneet ja Pianosta on tullut kaverusten leikeissä yhä osallistuvampi osapuoli. Neiti antaa myös hoitaa tarpeen niin vaatiessa hampaitaan entistä paremmin. Hampaiden hoito onnistuu yhdeltä ihmiseltä ilman neidin vastarintaa.

 

3.5.2022

Pianosta on tullut takuuvarma pötköttelykaveri telkkarin ääreen. Se viihtyy vieressä, josta se seurailee silmät ymmällään sijaiskodin tapahtumia. Silloin, kun ei makoilla, tutkitaan paikkoja tai juostaa hurjasti veljen, Riskan kanssa. Välillä käydään puolestaan haukkaamassa happea parvekkeella, jossa pihan tapahtumat tarjoavat viihdykettä. Piano kävi hampaiden puhdistuksessa ja hampaat ovatkin nyt ulkoisesti hyvässä kunnossa.

 

23.2.2022

Pikkuinen Piano on syntynyt arviolta elokuun alussa ja pääsi Rekkujen kotihoitopaikkaan syyskuussa. Pianonkin tausta on isossa ns. liiterikissojen populaatiossa, mutta se on oppinut hienosti yhteiseloon ihmisten kanssa. Se leikkii sievästi tyttökissalle ominaisella tavalla, eikä lähde mukaan veljensä rajumpiin leikkeihin. Laser-valolla leikkiminen on kuitenkin sellaista, joka saa Pianon heti innostumaan ja se tuntuu etsivän valoa vielä leikkien jälkeenkin. Piano on ihmisläheinen ja hellyydenkipeä. Se viihtyy sylissä pitkiä aikoja kehräämässä ja aina tilaisuuden tullen hakeutuu syliin. Ruoka on Pianolle maistunut hyvin ja se on kelpuuttanut kaikein tarjotun ruuan märkäruuasta kanaan ja lihaan.

 

Pianolla on ollut lievää silmätulehdusta, josta on selvitty silmiä pyyhkimällä. Neidin ikenissä on todettu tulehdus ja se onkin testattu calici-viruksen kantajaksi, joka ilmenee usein juuri ajoittaisina silmä- ja suutulehduksina.  Piano saa ruoan mukana Flumax- täydennysrehua ja ikeniin on laitettu päivittäin bakteereja tuhoavaa Dentisept-geeliä, jolla tilannetta onkin saatu paremmaksi. Uuden kodin tuleekin sitoutua jatkamaan hoitoa kotona kuureittain. Myös hammaslääkärikäynteihin tulee uuden kodin varautua tulevaisuudessa.

 

Populaatiotaustastaan huolimatta Piano on hyvin luottavainen ihmisiä kohtaan ja näyttää oivaa esimerkkiä vielä hieman aremmalle Riskalle, jonka kanssa ne etsivätkin yhteistä kotia.