Phantom (nyk. Helmi)

Lisätty sivulle: 2015-09-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Phantom (nyk. Helmi)
8.10.2015 Phantom muutti omaan kotiin Vantaalle toisen tyttökissan kaveriksi.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 6/2015.

27.9.2015 Phantom ja sen sisarukset Doctor, Jack, Master, Rose ja Rory ovat kotoisin Etelä-Savosta ja odottavat tällä hetkellä ikiomaa kotia Rekkujen kotihoitopaikassa Helsingissä.

Phantom rakastaa ihmisiä. Tutun ihmisen nähdessään se nousee takajaloilleen miukumaan ja alkaa kehrätä voimakkaalla äänellä. Ihmisen seura on siitä todella ihanaa ja neiti onkin kova puskemaan ja jopa pussailemaan. Phantom ei tahdo saada silityksistä ja huomiosta tarpeekseen, vaan kipittää ihmisen kintereillä. Neiti vaikuttaisi myös tunnistavan nimensä ja rientää ihmisen luo kutsuttaessa.

Kaikki pennut ovat sisäsiistejä ja hyvin käsiteltävissä. Hoitotoimenpiteet (esimerkiksi kynsienleikkuun ja lääkkeiden annon) voi suorittaa normaalisti. Ruoka ja vesi maistuvat pennuille erittäin hyvin. Kaikki viihtyvät myös muiden kissojen seurassa ja kaipaavat leikkikaveria, joten pennut luovutetaan joko talouteen, jossa on jo (mieluiten samaa sukupuolta oleva) kissakaveri tai samaan kotiin yhdessä sisaruksen kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.