Peyton

07/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Nurmijärvi (sijaiskodissa)

Komea ja touhukas Peyton etsii ikiomaa kotia, jossa pääsisi puuhailemaan perheen parissa sekä leikkimään ja pitämään hauskaa kissakaverin kanssa.

16.9.2019

Peyton saapui emonsa Aelan ja sisarustensa Sofielin, Zoeyn ja Maelan kanssa Rekku Rescuen sijaiskotiin elokuun lopulla. Pennut olivat tullessaan noin 8-viikkoisia ja he olivat mitä ilmeisimmin eläneet elämänsä kaksi ensimmäistä kuukautta ilman ihmiskontaktia. Kotihoidossa pentuja on käyty totuttamaan ihmisen seuraan ja käsittelyyn, mutta vielä on matkaa, ennen kuin pennut saadaan kunnolla sosiaalistettua. Uusien kotien tulee jatkaa pentujen totuttamista kotikissan elämään ja tämän vuoksi etsimme heille kaikille jo jonkin verran kissakokemusta omaavia koteja. Arkuutensa vuoksi nämä pennut eivät myöskään sovellu pikkulapsiperheeseen.

Peyton on sisaruksista rohkein ja sosiaalisin. Hän antaa kotihoitajan silittää ollessaan rauhassa, mutta ei vielä hakeudu itse ihmisen luo. Peyton on innokas osallistumaan kotitöihin ja kiinnostuu myös huiska- ja palloleikeistä aina tilaisuuden tullen. Uudessa kodissa voisi olla Peytonia odottamassa kiltti, reipas ja ihmisten kanssa hyvin juttuun tuleva poikakissa, joka voisi esimerkillään johdattaa Peytonin kotikissana olemisen saloihin. Vaihtoehtoisesti Peyton voisi lähteä uuteen kotiin yhdessä jonkun sisaruksensa kanssa. Emme luovuta pentuja ainoaksi kissaksi.

Pennut ovat valmiita muuttamaan omaan kotiin aikaisintaan lokakuun puolessa välissä.