Pette (nyk. Pakana)

06/2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Pette on kaunis mustanruskea kollipoika, josta on alku-ujouden jälkeen kelpo kissakaveri ja hurja painija. Pette oli aluksi ikäisekseen pienikokoinen, mutta ei anna sen haitata menoa ja on ollut sijaiskodissaan terveenä.

25.10.2018

Pette muutti omaan kotiin toisen kollin kaveriksi!

10.9.2018

Lisätty kuvia Pettestä. Sisarukset ovat päässeet hoitohuoneesta tutustumaan muuhun asuntoon ja he ovatkin ottaneet uudet paikat omakseen myös. Pette seuraa mielellään vieressä ihmisen puuhissa ja käy sohvalle viereen makoilemaan. Pette antaa myös nätisti silittää ja selvästi nauttii ihmisen seurasta. Ikkunalaudan lisäksi Pette ja Maikki ovat päässeet laajentamaan lintubongailuaan ulkotarhaan ja se vasta mieluisaa onkin! Jos sinulla on siis sopiva sohva, tähystyspaikka ja kollikaveri, muuta tämä hurmuri ei kaipaisi.

9.8.2018

Pette odottaa edelleen omaa kotiaan. Väliaikainen asuminen muualla sijaiskodin hoitajan loman aikana on sujunut hänen puolestaan hyvin ja uskommekin, että sopeutuminen uuteen kotiin tulee olemaan helppoa myös. Pette on sijaiskodissa tankannut itseään hyvin ja on intoutunut painimaan vähän siskoaan Maikkia enemmän. Pette etsiikin kotia toisen reippaan kollin kaverina.

18.7.2018

Alkuun ujo Pette onkin osoittautunut kotikissakoulun priimukseksi. Vaikka aivan syliin asti ei tullakaan, Pette rakastaa saamaansa huomiota ja osallistuu mielellään hoitohuoneen puuhiin. Enää eivät pelota imuri eivätkä ihmisen käsi. Aivan pienten lasten perheeseen Pette ei sovi, koska selvästi stressaantuuu yllättävistä äänistä ja liikkeistä. Ruokavalion muutoksen myötä upea lähes mustana hohtava ruskea turkki pääsee kunnolla oikeuksiinsa ja tämän komeampaa nuorta miestä saa hakea. Olisiko sinun ikkunalaudallasi paikka tälle mestari lintubongaajalle?

1.7.2018

Pette ja hänen siskonsa Maikki saapuivat Rekkujen sijaiskotiin yhdessä isommasta kissapopulaatiosta ja totuttelevat nyt yhdessä kotikissan elämään. Arempi Pette on sijaiskodissa alkanut pikkuhiljaa rohkaistumaan siskonsa mallista ja hoitotoimenpiteet sujuvat hyvin.

Molemmille sisaruksista kelpaa kaikenlaiset lelut ja kaksikko riehuu kuten normaalit nuoret kissat, joten tylsää heidän kanssa ei tule. Ruuan kanssa ei myöskään ole nirsoiltu.

Pette on hyvin kiltti ja siskonsa tapaan pienikokoinen. Arkuutensa puolesta Pette sopii kuitenkin

perheeseen, jossa ei ole aivan pieniä lapsia, mutta muut kissat käyvät seuraksi. Pette voisi lähteä yhteiseen kotiin myös siskonsa kanssa. Tärkeintä hänelle olisi löytää koti, jossa hän saa rohkaistua omaan tahtiinsa.