Petra (nyk. Milla Magia)

Lisätty sivulle: 2014-03-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Petra (nyk. Milla Magia)
8.8.2014 Petra sai kodin Vantaalta Viivi Pumpasen kaverina.

***

Leikattu naaras, noin 1 v.

2.7.2014 Terveisiä Petralta! Neidistä on kuoriutunut melko energinen tapaus, joten se tarvitsee ehdottomasti leikkisän kissakaverin itselleen. Petra tulee reippaasti puskemaan vieraitakin ihmisiä ja ottaa rapsutukset mielellään vastaan. Sylittelyt eivät tällä kertaa niin kiinnostaneet Petraa, vaikka kyllä sen syliin sai nostaa ongelmitta.

17.3.2014 Petra oli fiksu tyttö ja käveli pakkasten alettua suoraan kadulta kissoja auttavan ihmisen asuntoon eikä suostunut sieltä enää lähtemään.

Petra on erittäin ihmisystävällinen ja kehrääväinen tyttö. Petra tykkää olla sylissä ja nauttii huomiosta joka solullaan. Petra ei pidä isosta kissalaumasta eikä oikein uskalla liikkua asunnossa, jossa kotia etsivät kissat asuvat. Myös iso koira on pelottava Petran mielestä. Petra muuttaisi mielellään samaan kotiin Sonjan kanssa tai kivan kissatytön kaveriksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.