Peter

2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

15.3.2023 Peter pääsi ikiomaan kotiin ainoaksi kissaksi.

 

Peter on kolmevuotias komea punaturkkinen kissa, joka arvostaa rauhallista arkea. 

31.3.2023

Peter on luonteeltaan hieman introvertti ja nukkuu päiväunia omissa oloissa. Kiipeilypuu ja korkeat paikat ovat herran ykkösjuttuja. Peter asuu tällä hetkellä sijaiskodissa kahden tyttökissan kanssa, joita kohtaan hän on kiltti ja ystävällinen. Peter kuitenkin ilmaisee iloisuuttaan puskemalla voimakkaasti, mikä ei ole tyttökissojen mieleen kokoeron vuoksi, ja tämän seurauksena toinen tytöistä on välillä läpsäissyt Peteriä. Kun herra pääsee kunnolla puskemaan ihmisen kättä, hän heittäytyy selälleen ja alkaa kieriä innokkaasti. Myös iltapalan aikaan Peter on kunnon rakkauspakkaus ja kiipeää mielellään syliin kehräämään. 

Peterille maistuu kaikenlaiset ruoat ja hän on kastraation jälkeen ollut sisäsiisti. Kotiuduttuaan loppuelämän kotiinsa Peterin kanssa voisi kokeilla valjasulkoilua, sillä herraa kiinnostaa kovasti pihan tapahtumat.  

Peter voisi viihtyä toisen kissan kaverina tai ainoana kissana, kunhan ihmisellä olisi aikaa leikkiä hänen kanssaan. Menneisyydessä, ennen kastraatiota, Peter on ottanut yhteen toisten kollikissojen kanssa, joten ei ole tiedossa, miten hän suhtautuisi heihin nyt. 

Peter tulee kissapopulaatiosta, jossa kissoilla on todettu kissojen kaliki,- mykoplasma,- klamydia ja bordetella bronchiseptica -tartuntoja. Peter on sijaiskodissa saanut Flumax-ravintolisää tukemaan hengitysteiden terveyttä ja ennaltaehkäisevästi. Flumaxia tulisi jatkaa myös uudessa kodissa aluksi ja samoin kaikissa stressaavissa tilanteissa tulevaisuudessa. Hyvä hammashoito on myös tärkeää läpi elämän.   

Peter arvostaa rauhallista elämää, joten hän viihtyisi aikuiskodissa tai lapsiperheessä, jossa lapset ovat jo isompia.