Pete (nyk. Pyry)

Lisätty sivulle: 2008-08-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Pete (nyk. Pyry)
12.9.2008 PETE SAI KODIN KAARINASTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

16.1.2009 Meillä täällä Pyryn kanssa sujuu oikein hyvin. Kissa on kovasti kesyyntynyt ja hyppää jo lähes aina syliini kun istun sohvalle. Vieraita kohtaan on vielä aika epäluuloinen ja kestää ennen kuin antaa silittää. Ei myöskään oikein tykkää siitä, jos seisaallani yritän nostaa sen maasta ja pitää sylissä, aika äkkiä rimpuilee karkuun. Kasvanut on paljon ja ruokahalu hyvä.

****

8.9.2008 Pepe, Pete ja Pernilla ovat samassa hoitopaikassa Turussa. Kaikki ovat leikkisiä ja vauhdikkaita ipanoita. Pete on porukan ujoin. Ei luota ihmiseen ensinäkemältä. Pete on muuten valkoinen, mutta otsassa on pieni raita harmaata. Ikä noin 4kk (elokuun lopulla 2008).

3.8.2008 Sisarukset Pete, Pepe, Pele ja Pernilla tahtoisivat omaan rakastavaan kotiin joko yhdessä tai erikseen. Pete on vihreäsilmäinen valkoinen uros.
Kulukorvaus kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.