Pertti-neiti

14.07.2014

Alkuperä: Suomi

9.11.2023 Pertti-neiti muutti omaan kotiinsa.

***

Ei nimi naista pahenna. Varsinkaan niin hurmaavaa kuin Pertti-neiti.  Tämä leidi puhuu, puskee ja pussaa – vaikka ihmisen kumoon. Neiti etsii nyt loppuelämän kotia perheen ainoana kissana.

23.10.2023

Suloinen Pertti-neiti palasi Rekku Rescuelle itsestään riippumattomista syistä, ja etsii nyt loppuelämän kotia kodin ainoana kissana.

Pertti-neiti on ihmisläheinen, herkkä ja leikkisä tyttökissa. Uuteen sijaiskotiin hän tottui nopeasti ja osoitti hoitajalleen luottamusta äkkiä. Hän rakastaa rapsutuksia ja silitystä sekä tykkää kiivetä syyliin kehräämään tai viereen makoilemaan. Hän osaa näyttää myös kun on saanut läheisyydestä tarpeekseen. Vääränlaiseen kosketukseen hän saattaa reagoida jopa hellästi hampaillaan ja joskus myös leikin yhteydessä. Hän on hyvin sosiaalinen eikä pelkää lähestyä uusia ihmisiä, vaan haluaa heti huomiota ja leikkiä. Hän tykkää jahdata erilaisia leluja ja saalistaa niitä yksinkin innokkaasti. Hän on ollut sisäkissana, mutta tykkää paljon katsella ikkunasta ja nuuhkia ulkoilmaa.

Pertti-neiti on melko valikoiva ruokansa suhteen johtuen mahdollisesti tottumuksesta raksupainotteiseen ruokaan. Märkäruoan maistuvuuden kanssa on etenkin ollut haasteita, mutta parempaan päin ollaan menossa. Uuden kodin tuleekin olla valmis sitoutumaan märkäruokaan totuttamisen jatkamiseen, jotta Pertti-neidin ruokavalio saadaan kuntoon. Hänellä on todettu lievää ylipainoa ja hammaskiveä, muuten perusterve.

13.9.2018

Pertti-neiti sai oman kodin Vantaalta.

31.7.2018

Pertti-neiti joutui muuttamaan pois kotoaan, kun allergia asettui taloksi. Positiivinen tyttö ei antanut kuitenkaan tapahtuneen masentaa itseään, vaan jo ensimmäisenä päivänä hoitokodissa hurmasi uudet ihmisystävänsä avoimella ja sosiaalisella luonteellaan.

Pertin uudessa kodissa voisi olla koirakin, eivätkä ihmislapsetkaan neitiä hirvitä. Muiden kissojen seurasta Pertti ei välitä, vaan haluaa olla perheensä ainoa tiikerinsukuinen.