Pertsa

Lisätty sivulle: 2016-03-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pertsa
15.8.2016 Pertsa muutti uuteen kotiin Helsinkiin kodin ainoaksi kissaksi.

***

Leikattu uros, noin 11 v.

14.6.2016 Pertsa ja uuden kodin toinen kolli eivät pitkän totuttelunkaan jälkeen ole löytäneet yhteistä säveltä ja harkinnan jälkeen Pertsa palaa etsimään kotia ainoana kissana.

Jos Pertsa ei muista kissoista pidäkään, niin ihmisistä sitäkin enemmän. Kolli tykkää maata ihan kiinni oman ihmisensä kyljessä ja rapsutuksia ei voi koskaan olla tarpeeksi. Pertsa viihtyy muutenkin ihmisten seurassa ja mielellään katselee valitsemaltaan tähystyspaikalta heidän puuhiaan.

Pertsa on sympaattinen ja leppoisa kaveri rauhalliseen aikuiskotiin. Ainakin toistaiseksi Pertsa etsii uutta kotia Vantaalta nykyisestä kodistaan käsin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS kodinvaihtajakissasta on 60 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.

***

28.4.2016 Pertsa muutti omaan kotiin Vantaalle toisen kollin kaveriksi.

***

7.4.2016 Ihana kissaherra Pertsa odottelee edelleen omaa kotia! Se kaipaa kovasti kissakaveria, vaikka ihmisten rapsutuksista tykkääkin ja puskee hoitajaa äänekkäästi puristen. Muiden kissaviisikon kavereiden muutettua omiin koteihinsa on Pertsasta tullut hieman uteliaampi tutkailemaan ihmisten menoja, ja siitä onkin saanut hyvän kaverin sohvalla löhöilyyn, sekä aamiaisseuraa ruokapöytään, missä se seurailee kiltisti ateriointia tuolilta.

7.3.2016 Pertsa on kodinvaihtaja, joka saapui Rekkujen kotihoitopaikkaan neljän muun samasta paikasta lähtöisin olevan kissakaverin kanssa: Harmin, Smokyn, Susan ja Viivi-Justiinan.

Pertsa on herttainen ja rauhaa rakastava herrasmies, joka makoilee mielellään sohvankulmalla tarkkailemassa ympäristöään, mutta innostuu silloin tällöin telmimään kissatovereiden kanssa. Vieraat ihmiset hieman vielä ujostuttavat sitä, mutta tutummille Pertsa antautuu mielellään rapsuteltavaksi! Välillä se on myös “juttutuulella” ja tepastelee ympäriinsä maukuen.

Pertsa sopisi rauhalliseen aikuiskotiin toisen mukavan kollikissan kaveriksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS seniorikissasta on 60 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.