Persikka

Lisätty sivulle: 2014-01-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Persikka
14.2.2014 Persikka muutti omaan kotiin Keravalle koiran kaveriksi.

***

Leikattu naaras, noin 2-3v. kotihoidossa Vantaalla.

Persikkaa ollaan menossa katsomaan.

3.1.2014 Persikka on kaunis neiti, joka on vielä hieman ujohko. Tuttu kotihoitaja saa kumminkin neitiä sylitellä ja herkkuje perässä lähestytään vierastakin ihmistä. Persikan uudessa kodissa osataan antaa aikaa sopeutumiselle, mutta osataan myös itse lähestyä kissaa sopivassa määrin, jotta se sosialistuu ja tottuu ihmiseen.

Lisätietoja luonteesta tulossa, kunhan kotihoitaja tutustuu neitiin paremmin.

Papaija sekä kaverinsa Persikka ja Päärynä sekä pennut Passion, Pomelo ja Pepino ovat lähtöisin Etelä-Savosta samasta perheestä. Kissat ovat elelleet ihan kotikissoina, mutta elämä on näitä sen verran heitellyt, että luottamus ihmiseen pitää rakentaa uudestaan pikkuhiljaa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.