Perry

Lisätty sivulle: 2009-09-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Perry
8.11.2009 PERRY MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

7.12.2009 Hei! Perry on nyt ollut meillä yli kuukauden ja kotiutunut hyvin. Se on alusta asti ollut tosi utelias, leikkisä ja kiltti. Vähän oli alussa vatsa sekasin ja hiekkalaatikko hakusessa mutta nyt on totuttu uuteen ruokaan ja se vaikuttaa voivan oikein hyvin.

Perry oli pari ekaa viikkoa todella villi ja aina vauhdissa. Kaikki ruukkukasvit on istutettu uuteen uskoon (se mitä niistä on jäljellä) ja keittiön roskiksen sisältö on parina aamuna löytynyt lattialle levitettynä. Ollaan yritetty opettaa Perryä, että keittiön pöydällä ei saa olla, mutta tämä poika on sisukkaampaa sorttia ja taistelee kovaa vastaan ja sitä saa koko ajan olla nostelemassa alas. Se tietää kyllä että siellä ei saa olla ja pariin otteeseen se on jäänyt rysän päältä kiinni ja yrittänyt epätoivoisesti piiloutua murolaatikon taakse. :)

Nyt Perry on kuitenkin vähän rauhoittunut ja laiskistunut. Se kömpii aina kun istutaan sohvalla jommankumman rinnan päälle makaamaan ja kietoo tassut kaulan ympärille. Siitä on sitten helppo kehrätä ja pussailla leukaa ja poskia. Se nukkuu yleensä meidän välissä ja sillä on hassu tapa herättää meidät nuolemalla meidän silmäluomia!

Ollaan pikkuhiljaa totuteltu Perry valjaisiin ja käydään välillä rappukäytävässä seikkailemassa. Pari kertaa ollaan myös piipahdettu sisäpihalla tutkiskelemassa. Perryä jännitti ensin vähän mutta nyt ulkoilu sujuu jo kivasti ja se tykkää kovasti!

Perry on siis kaikin puolin kotiutunut hyvin ja siitä on tullut tärkeä osa
meidän perhettä. :) Jouluterveisin, Jessica, Tommi ja Perry

Kuva otettiin kolme viikkoa sitten ja Perry on kasvanut jo ihan hirveästi sen
jälkeen.

****

UROS, noin 3kk (lokakuussa 2009)

5.10.2009 Perry olisi valmis lähtemään omaan kotiin.

29.9.2009 Perry on varmaan syntynyt ihan tavalliseen kotiin, mutta sitten se on hylätty kadulle. Perry löytyi piilosta R-kioskin alkta ja se oli peloissaan ja nälissään sekä sen silmät olivat pahasti rähmäiset. Nyt Perry on kotihoidossa Tallinnassa ja on hoitajan mukaan erittäin ystävällinen, iloinen ja utelias sylikissa.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.