Pernilla (nyk. Perla)

Lisätty sivulle: 2008-08-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Pernilla (nyk. Perla)
19.9.2008 PERNILLA SAI KODIN TURUSTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

5.8.2009 Perla voi oikein hyvin ja on aivan mahtava kissa. Kehrääminen ei ole vähentynyt yhtään ja se on varsinainen sylikissa :) Perla steriloitiin tammikuussa ja siinä samalla korjattiin se napatyrä. Leikkaushaava oli sen takia normaalia isompi, mutta hyvin se parani silti.

Perla on kyllä todella aktiivinen otus, näin iltapäivällä se nukkuu, mutta muuten se touhuaa paljon. Sen lempipaikka on kylppäri, siellä voi leikkiä pyykkitelineellä, kaivaa lattiakaivon ritilää irti (on nykyään teipillä kiinni), tuhota vessapaperirullan (on nykyään nostettuna ylemmäksi), leikkiä pesualtaan tulpalla, tutkia vessanpönttöä ja mitähän vielä.. uskomattoman monipuolista tekemistä se löytää pienestä kylppäristä. Sitten Perla noutaa. Se kantaa leluhiiren mulle, että mä heittäisin sen sille ja sitten se hakee sen ja mä saan heittää uudestaan. Tätä leikkiä se jaksaa kauan.

Me on aina välillä käyty Porissa äidin luona kylässä leikkimässä poikien kanssa. Äidillä on siis nyt 6-vuotias norjalainen metsäkissa ja vuoden ikäinen pyhä birma, Viltsu ja Ossi. Molemmat on sellasia viiskilosia jässiköitä ja laiskamatoja, joiden elämään Perla tuo kummasti vauhtia, kun koko päivää ei saakaan vain nukkua.

Ulkoilua me on harrastettu valjaissa. Perla vaan pelkää kovasti kaikkia ihmisiä ja autoja ja polkupyöriä, mutta kun niitä ei näy niin sitten ulkoilu on mukavaa. Tosin liikunnasta kissan ulkoilutus ei käy, kun se on lähinnä paikallaan seisomista, kun on niin paljon haisteltavaa ja ihmeteltävää. :)

****

13.9.2008 Pernilla on mahtavaluonteinen ihmisrakas kissa. Se viihtyy luottoihmisten lähellä silityksiä odottamassa, suorastaan vaihtaa aina samaan huoneeseen missä ihmiset ovat. Pernillalla on vatsassa muhkula, luultavasti napatyrä. Hiekkalaatikolla käy normaalisti ja ruokahalu on kova. Pernilla on hoitopaikassa tottunut muihin kissoihin ja koiraan.

8.9.2008 Pepe, Pete ja Pernilla ovat samassa hoitopaikassa Turussa. Kaikki ovat leikkisiä ja vauhdikkaita ipanoita. Pernilla on porukan kovin kehrääjä ja puskija. Hieman vielä ujo silti. Pernilla on muuten valkoinen, mutta sillä on otsassa harmaa täplä. Ikä noin 4kk (elokuun lopulla 2008).

3.8.2008 Sisarukset Pete, Pepe, Pele ja Pernilla tahtoisivat omaan rakastavaan kotiin joko yhdessä tai erikseen. Pernilla on vihreasilmäinen valkoinen naaras.
Kulukorvaus kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.