Percy (nyk. Simba)

08/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Percy löysi kodin yhdessä veljensä kanssa. Uudessa kodissa sen nimi muuntui Simbaksi. 

15.11.2020 Kuulumisia kodista:

“Molemmat pojat ovat sopeutuneet todella hyvin! Jo muutaman päivän jälkeen olivat kuin ihan kotonaan. Percy (nykyään Simba) rakastaa leikkiä yli kaiken ja helposti jaksaisi koko päivän touhuta. Mutta kun Simba viimein väsyy niin rakastaa tulla viereen nukkumaan. Hagrid (nykyään Oliver) on myös kova leikkimään mutta rakastaa myös rapsutuksia ja seuraa. Molemmille maistuu ruoka ja ovat käyneet hienosti hiekalla. Mitään ongelmia ei ainakaan vielä ole tullut eteen ja kaikki on mennyt hyvin 😊”

***

Percy on aktiivinen pikkukissa, jolta ei rohkeutta puutu! Percy oli sisaruksistaan ensimmäinen, joka uskaltautui ihmisen luokse. Percy etsii yhteistä kotia veljensä Hagridin kanssa.

11.10.2020

Percy on leikkisä kissanpentu, kuten veljensä Hagrid. Molemmilla on todettu kissojen herpes, joka on aiheuttanut heille silmätulehduksen. Silmätulehdukset on molemmilla hoidettu, mutta herpes saattaa aiheuttaa oireita myöhemminkin. Kissan herpes ei tartu ihmiseen.

Percyn ja Hagridin uudessa kodissa pitäisi olla tarpeeksi aktiviteetteja kahdelle energiapakkaukselle! Molemmat ovat tottuneet myös lapsiin.

Summary in English

Percy is a brave kitten, who is looking for a home with his brother Hagrid. Percy was the first of his siblings to approach people, and while being in his foster home, he has become a little cat who loves being around humans. Both Percy and Hagrid have herpes, which gave them an eye infection. The eye infection was treated and healed, but the herpes might bring symptoms again at a later age. This cats’ herpes cannot infect humans.