Peppi

Lisätty sivulle: 2014-05-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Peppi
27.5.2014 Peppi sai kodin Vantaalta.

***

Leikattu naaras, aikuinen noin 2-3 v. Kotihoidossa pääkaupunkiseudulla.

Kuulumisia kotihoidosta:

19.5.2014 Peppi tuli taloon sunnuntaina, ja oli heti oikein reipas kissa eikä arastellut tutkia paikkoja ja tulla syliin “leipomaan”! (Tälläkin hetkellä sylissä kilpailemassa huomiosta läppärin kanssa). Puskee kovasti ja vaikuttaa rakastavan kaikkia ihmisiä. Huomiosta ei tunnu saavan tarpeekseen. Leikkii myös mielellään itsekseen sekä leikitettäessä, varsinkin kissanminttulelut ja pitkänmalliset pötköt saavat kyytiä. Utelias, ja kaikissa kaapeissa täytyy välillä käydä ahtautumassa ja nuuskimassa.

Ei selkeästi sovellu kotiin jossa huomiota ja ihmisseuraa ei ole tarpeeksi. Edellisen hoitajan mukaan ei kynsi edes jännittyneenä. Ruoka on kelvannut oikein hyvin, vettäkin olen pariin otteeseen nähnyt juovan joten eiköhän nesteytyskin ole kunnossa.

16.5.2014 Peppi on todella symppis ja seurallinen pitkäkarvainen kissatyttö joka ilmaantui erään perheen pihapiiriin ja asettui taloksi pihan koirankoppiin. Kukaan ei Peppiä löytöeläintalosta kaivannut, joten nyt tämä kaunotar etsii huolehtivaa loppuelämän kotia.

Pepillä on ruokahalu ja hiekkistavat hallussa, ja se pitää kovasti ihmisistä, puskee koko vartalon voimalla ja kehrää, kynsiä ei ole kertaakaan käyttänyt vaikka on jännittänyt. Pepin turkki oli niin pahasti huopaantunut että se oli pakko ajella pois, ja uusi omistaja saakin jatkossa varautua pumpulinpehmeän turkin kunnossapitoon.

Peppi tuntuu pelkäävän muita kissoja joten se etsii ensisijaisesti ennestään kissatonta kotia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.