Pepper

16.05.2019

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Pepper on n. 3-vuotias reipas, osallistuva ja kiltti kissatyttö, joka etsii stressitöntä kotia.

6.6.2022

Pepper saapui sijaiskotiin kodinvaihtajana toukokuussa 2022. Luonteeltaan Pepper on sosiaalinen, todella leikkisä ja rapsutuksia rakastava kiltti kissa, joka tykkää osallistua ihmisten tekemisiin seurailemalla kiinnostuneena. Hän on innokas tutustumaan uusiin ihmisiin, mutta lapset aiheuttavat Pepperissä stressiä, joten hakusessa on koti, jossa ei lapsia ole nyt tai tulevaisuudessa. Rauhallisten, isompien teini-ikäisten kanssa Pepper voisi tulla toimeen, mikäli ovat kissojen käsittelyssä rutinoituneita.

Pepper on muutenkin stressiherkkä, ja uudet tilanteet, sekä tilanteet, joissa oma luottoihminen ei ole läsnä, saattavat saada neidin pelokkaaksi, jolloin hän nousee puolustuskannalle. Ilman ylimääräistä stressiä olevassa ympäristössä Pepper käyttäytyy moitteettomasti. Neidille etsitäänkin kotia, missä tämä piirre osataan ottaa huomioon lempeydellä ja missä häneen ollaan valmiita panostamaan ajallisesti ja kärsivällisyydellä.

Pepper rakastaa kiipeilypuuta ja leluja, mutta sijaiskodissa on leikkinyt mielummin ihmisen kanssa kuin yksin leluillaan. Hän tulee usein itse kutsumaan ihmisen leikkimään ja muutenkin kommunikoi taitavasti, kun haluaa esimerkiksi parvekkeelle ulkoilemaan. Halu ulkoiluun onkin suuri, joten kotiin saapuessa saa välillä olla tarkkana ovella. Pepper kaipaa paljon seuraa ja leikkiä, joten kiltti tyttökissakaveri olisi uudessa kodissa hieno asia.

Kissakaverin lisäksi Pepper toivoo itselleen ihmisiä, jotka jaksavat rapsutella ja viettää aikaa yhdessä. Jos hänelle löytyy kissan kanssa aikaa viettävä perhe, joka ei ole paljon pois kotoa, voisi Pepper sopia myös ainoaksi kissaksi. Hän tykkää tulla peiton alle nukkumaan ja juoksee aina ovelle iloisena vastaan kotiin saapuessa. Hetkittäin Pepper on erittäin puhelias ja viestii paljon purisemalla hauskasti. Kynsiään Pepper hoitaa aktiivisesti itse raapimispuun avulla.

Pepper on syönyt hieman epäsäännöllisesti muuttaessaan sijaiskotiin, mutta totuttuaan ruokailurytmiin syöminen on parantunut. Hetkittäin hän on hieman nirso, mutta sekään ei ole osoittautunut lopulta ongelmaksi. Kissan herkkujen sijaan Pepper rakastaa nakerrella kurkkua. Huonekasvit olivat alkuun kovin kiinnostavia, mutta nekin on pienen harjoittelun jälkeen jätetty rauhaan.

Kaiken kaikkiaan Pepper on mahtava typykkä, joka ansaitsee itselleen yhtä mahtavan ja hänestä hyvin huolehtivan loppuelämän kodin.

Summary in English

Pepper is a 3-year old playful, talkative and sociable female cat, who is looking for a stress-free forever home.

Pepper came to Rekku Rescue in May 2022. She is a sociable, playful, loving and kind cat, who loves to take part in her family´s life. Pepper is quite sensitive to stress and gets fearful when faced with new situations and situations where her own human is not with her. Therefore Pepper is looking for a calm home with a patient and gentle owner, who is able to take her tendency to stress into consideration. Pepper has had bad experiences with kids in the past so now she is looking for a home with no children.

Pepper loves her climbing tree and toys, but most of all, she loves to play with her humans.  She likes spending time at the balcony and her new home should be careful not to let her escape through doors and windows. She loves company and playing, so she would love to have a kind young female cat to spend time with. She could also be happy in a home where there are no other cats, but where her humans spend a lot of time at home and like spending time with her. Pepper loves to sleep under the covers and happily greets her humans at the door.

Pepper is a bit picky with her food, but this has improved during her time in the foster home. And she loves to nibble a piece of a cucumber. Houseplants were interesting at first, but she has got used to them now. This is, however, something she might try to do again, if she finds new interesting plants.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0503071740

Soittoajat: vain sovittaessa / please fill out the inquiry form below, or contact me via e-mail

emmirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Pepper

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.