Pepita

Lisätty sivulle: 2014-02-23

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pepita
2.3.2014 Pepita sai kodin Espoosta.

***

Leikattu naaras, noin 10 v. Kotihoidossa Helsingissä.

24.2.2014 Pepitan tuima ilme kuvissa ei johdu epäileväisyydestä vaan hurjan keskittyneestä kehräämisestä ja “leipomisesta” ;)

23.2.2014 Pepita on jo vähän varttuneempaan ikään ehtinyt kissarouva, joka on elellyt ilmeisesti varsin mukavaa sisäkissan elämää kunnes nyt omistajansa vakavan sairastumisen takia joutuu etsimään uutta kotia. Pepita on oikein sympaattinen ja reipas kissa parhaassa keski-iässä joka nauttii suunnattomasti ihmisen seurasta ja olisi varmaan omimmillaan rauhallisessa perheessä ainoana lemmikkinä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

Haluamme tukea hieman iäkkäämmän Pepita-rouvan kodinlöytymistä ja rouvasta peritäänkin ERITYISKULUKORVAUS 60€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.