Pepita

10/2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

2.12.2022 Pepita sai ikioman kodin, missä sillä on leikkikaveriksi toinen tyttökissa.

***

Pepita on arviolta 1-vuotias kiltti ja rohkea tyttökissa, joka etsii virikkeitä tarjoavaa kotia, josta löytyisi myös eläinkaveri.

9.11.2022

Pepitasta on tullut runsaasti hakemuksia, joten tällä haavaa kyselyitä ei oteta enempää. Käsittelemme kaikki jo saapuneet hakemukset ja vastaamme jokaiselle hakijalle sähköpostitse mahdollisimman pian.

6.11.2022

Pepita on valloittava ja kaunis kissa, jolle ihmisen läheisyys ja seura on tärkeää. Nuorena kissana Pepitalle tekisi hyvää saada olla ympäristössä, jossa on paljon virikkeitä, aktivointia ja toisen kissan seuraa. Lempilelujaan hän välillä “noutaa” ja niitä saa heittää uudestaan ja uudestaan. Myös huiskua on hauska seurata ja välillä tytöllä on myös ihan omat leikit.

Pepita tuli Rekkujen hoiviin kodinvaihtajana ja viimeisillään tiineenä. Pian sijaiskotiin saapumisen jälkeen hän synnyttikin neljä suloista pentua. Alkuun Pepita imetti pentujaan onnesta huristen, mutta parin viikon päästä hän kuitenkin alkoi hylkiä pentujaan, joten ne oli siirrettävä toisen kissaemon hoiviin. Tämä ajanjakso oli Pepitalle ymmärrettävästi hyvin hämmentävää, ja neiti alkoi pentujen lähdettyä hetkellisesti pissailemaan sijaiskodin hoitajan sänkyyn. Pulmaan löydettiin kuitenkin nopeasti ratkaisu ja nykyään Pepita tekee tarpeensa siististi hiekkalaatikkoon.

Vaikka neidin elämässä onkin ollut monta mullistusta lyhyen ajan sisään, on suhtautuminen ympäristöön ollut aina reippaan ennakkoluulotonta. Hoitajan tullessa kotiin Pepita yleensä juoksee vastaan ja aloittaa jatkuvan jaloissa puskemisen. Tyttö rakastaa rapsutuksia ja tykkää tulla ihmisen lähelle nukkumaan. Hän antaa nostaa ja helliä itseään, mutta sylikissaa Pepitasta ei toistaiseksi ole kuoriutunut. Ruoka on ihan parasta ja sitä neiti osaa myös kerjätä omaa söpöyttään hyväksikäyttäen. Hoitotoimet, kuten kynsienleikkuu ja boksittaminen ovat Pepitan kanssa sujuneet ongelmitta.

Entisessä kodissaan Pepita eli kahden muun kissan kanssa ja hän olisikin varmasti onnellinen, jos uudessa kodissa olisi toinen kiltti kissatyttö yhteisiin leikkeihin. Pepita tervehtii vieraita ihmisiä reippaasti eikä ole missään tilanteessa näykkäissyt tai raapinut. Rohkean luonteensa vuoksi Pepita soveltuisi myös ensimmäiseksi kissaksi tai perheeseen, jossa on vähän isompia lapsia, kunhan kaikki perheenjäsenet kunnioittavat kissan tarpeita. Koirista Pepitalla ei ole aikaisempaa kokemusta, mutta hän voisi mahdollisesti myös tulla toimeen kissoihin tottuneen koiran kanssa. Kissaturvallinen parveke, ulkoilutarha tai valjasulkoilu voisivat myös tehdä tytölle hyvää.