Pepino

Lisätty sivulle: 2014-01-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pepino
12.2.2014 Pepino muutti omaan kotiin Vantaalle.

***

Kuulumisia kodista:

31.10.2015 Kaikki on mennyt erittäin hyvin! Pepino voitti viikon viiksekkäin- kisan viikolla 24 ja sitten pääsi vielä osallistumaan 2 viikon kestävään Liharakastaja- kokeiluun. Joten omistajille tuli halvaksi sen kuukauden ruuat. Pepinosta tullut hyvin läheisyydestä riippuvainen, aina tullaan sinne missä tapahtuu. Paitsi jos kyseessä on lapsia, silloin katsotaan hieman sivummalta touhuja. Lintujen tarkkailu omasta tornista on aamusta parasta viihdettä. Iltapäivisin kun omistajat on kotona niin tärkeintä on että he varmasti kompastuvat jossain välissä kissaan.

Pepino ja kumppanit toivottavat koko Rekku-jengille hyytävät Halloweenit sekä rauhallista joulun odotusta.

29.11.2014 Hei taas pitkästä aikaan. Meillä menee kaikki mallikkaasti. Ujoutta ei ole enään lainkaan, edes vieraiden kanssa. Lenkilläkin ollaan hyvin uteliaana menossa haistelemaan vastaantulijoita :) Mitään et saa tehdä omassa rauhassa, aina ollaan auttamassa. Varsinkin nyt näin joulun alla menny muutama lahjanaru- ja lahjapaperirulla muuhun kun paketoimiseen. Erittäin sosiaalinen kissa ja hankkiessani häntä minua varoitettiin ettei siitä sylikissaa ehkä koskaan tulisi….joopajoo :D Telkkaria katsoessa ei ole mitään toivoa että voisit katsoa sitä ilman että 5kg painaa mahaa tai selkää! Jopa suihkuunkin ollaan tunkemassa kunnes tajutaan että täällähän kastuu. Nukkumaan meno ajat ja heräämis ajatkin Pepino hoitaa, illalla jos ei olla viimeistään 23 sängyssä niin alkaa makuuhuoneesta kuulua käskevää maukumista, ja aamuisin herätetään tiputtelemalla tavaroita pöydiltä. Ja koska syödään hyvin niin ollaa kasvettu isoksi pojaksi niin piti ostaa uusi raapimispuu kun edellinen tahtoi kaatua joka kerta päälle. Eipä tässä muuta :) Meiltä kaikilta kaikille teille hyvää joulun odotusta ! :)

4.6.2014 Kaikki on oikein mallikkaasti. Ulkoilu valjaissa on päivän kohokohta! Vesisadekkaan ei haittaa ulkonaolemista, mutta kun tassut pitäisi pestä hanan alla niin se on maailman hirvein asia. Pesusta se kyllä tykkäs niin pitkään kunnes ne tassut kastu, ei haittaa vaikka kauhallisen vettä kaataisi päähän tai roiskuttelee vettä, vesipeto kunhan tassuja ei tarvitsisi kastella.

Yksin ei halua nukkua, aina pitää kömpiä viereen ja kun tulee kuuma niin siirrytään vain sängyn viereen nukkumaan. Nukutaan jo kokonaisia öitä eikä herätetä enään aamu kuudelta syömään.

9.3.2014 Siitä ujosta pikku katista ei ole tietoakaan. Huomionkipeä, pitäisi koko ajan leikkiä ja uusi rakkaus on harjaus. Joka päivä pitää harjata, iltaisin köllöttelee jo sohvalla meijän kanssa ja antaa silitellä. Ruuan suhteen ei mitään ongelmia, aina kokkaus apuna keittiössä. Jos kissa on kadoksissa tai piilossa, avaa vain jääkaapin ovi niin hän on salamana paikalla(Ja ollaan ite huomattu, että vaikka pienessä kaksiossa asutaan niin yllättävän montaa hyvää piilopaikkaa täältä löytyy).

Joka päivä keksii jotain uutta hauskaa. Nyt ollaan tosi kiinnostuneita ulkona tapahtuvista asioista eli pitää varmaa aloittaa valjaisiin tottutelu jos sitä lämpiminä kevätpäivinä kävisi tuola metsässä tutkimassa vähä luontoa :)

***

Leikattu uros, synt. 4/2013, kotihoidossa Vantaalla.

3.1.2014 Pepino on hieman ujohko pikkukolli, mutta kovin leikkisä ja utelias ja suht reippasti ihan vieraankin ihmisen läsnä ollessa tepastelee herkkujen ja lelujen perässä hoitohuoneessa. Pepinon uudessa kodissa osataan antaa aikaa sopeutumiselle, mutta osataan myös itse lähestyä kissaa sopivassa määrin, jotta se sosialistuu ja tottuu ihmiseen.

Lisätietoja luonteesta tulossa, kunhan kotihoitaja tutustuu poikaan paremmin.

Papaija sekä kaverinsa Persikka ja Päärynä sekä pennut Passion, Pomelo ja Pepino ovat lähtöisin Etelä-Savosta samasta perheestä. Kissat ovat elelleet ihan kotikissoina, mutta elämä on näitä sen verran heitellyt, että luottamus ihmiseen pitää rakentaa uudestaan pikkuhiljaa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.