Pepe

Lisätty sivulle: 2008-08-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Pepe
15.9.2008 PEPE SAI KODIN TURUSTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

25.9.2008 Pepen sopeutuminen on sujunut tosi hyvin. Ensimmäinen ilta ja päivä meni sohvan takana pälyillessä, mutta sitten sillä yhtäkkiä napsahti, että hei mä voin luottaa noihin tyyppeihin, ja siitä lähtien Pepe on reipastunut päivä päivältä enemmän, tuntuu että se on ihan eri kissa kuin aluksi. Ruoka maistuu todella hyvin ja nyt se on alkanut yrittään komenteleen meitä aina, kun mennään keittiöön. Oikein kunnon esiteini-ikäinen ;) ollaan aloiteltu totuttelu valjaisiin ja taluttimeen, että päästäisiin ulos köpötteleen. Kaikin puolin Pepe on aivan loistokissa, vaikkakin Robin varpaat ovat joutuneet lievän pahoinpitelyn kohteeksi öisin.. ;) Jenni

****

8.9.2008 Pepe, Pete ja Pernilla ovat samassa hoitopaikassa Turussa. Kaikki ovat leikkisiä ja vauhdikkaita ipanoita. Pepe on vielä hieman ujo, mutta rohkaistuu päivä päivältä. Ikä noin 4kk (elokuun lopulla 2008).

3.8.2008 Sisarukset Pete, Pepe, Pele ja Pernilla tahtoisivat omaan rakastavaan kotiin joko yhdessä tai erikseen. Pepe on komea harmaaraidallinen uros.
Kulukorvaus kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.