Pentti (nyk. Pena)

Lisätty sivulle: 2009-11-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pentti (nyk. Pena)
8.12.2009 PENTTI SAI KODIN HELSINGISTÄ

****

KUULUMISIA omasta kodista:

22.12.2010 Hei täältä hankien keskeltä! Siitä on yli vuosi kun Pena tuli meille. On kyllä mitä mainioin pakkaus.Edelleen erittäin seurallinen,jos tulee vieraita,pitää heti kiivetä syliin seurustelemaan.Alina-kissa on paras kaveri ja Jere-koiran kanssa tulee molemmat hyvin juttuun. Rakennettiin kesällä ulkoilutarha. Siitä tuli heti lempparipaikka. Sillä on hauska tapa moikata ohi mennessään(kur).On se sitten ihminen tai eläin! Lisätty myös kuva Penasta ja Alinasta.

7/2010 Moi! Tässä Penan kuulumisia.Paljon onkin tapahtunut sitten viimesen. Saatiin meille Alina-kissa Penalle kaveriksi. Siihen loppui peilille naukuminen, kun tuli ihan oikea kaveri. Pena on ensi hetkestä lähtien ollut aivan otettu. Ei minkäänlaisia reviiriongelmia. Pena käy valjaissa ulkoilemassa ja kohta kissa-aitaus on valmis. Pääsevät sinne kiipeilemään. Penasta on kasvanut oikein kollin kokoinen, Allu näyttää puolta pienemmältä. Pena on yhtä seurallinen ja leikkisä kuin ennenkin. Nytkin yrittää itsekin kirjoittaa!! Terveisiä meidän poppoolta.

30.3.2010 Lisätty uusia kuvia Penasta

12.3.2010 Heippa täältä Helsingistä! Meillä menee hienosti. Pena tulee heti jos sitä kutsuu. Eihän sitä tiedä mitä jännää nyt tapahtuu? Tuntee nimensä ja Jere tietää ketä tarkoitetaan. Tiskaamista on kiva seurata altaan vieressä! Paperikassit kierrätetään Penan kautta. Voi mennä parikin päivää, että se on tarpeeksi riekaleinen ja vähemmän kiinnostava. Pitää varmaan ottaa sille kaveri. Varsinkin iltaisin Pena etsii toista kissaa peilistä ja sen takaa, naukuu kun ei se katti tule sieltä ulos. Kun löytyisi sopiva koiran kanssa toimeen tuleva. Hankin digikameran. Lähetän kuvia kun opin käyttämään. T:Anneli

Pentti on n. 6 kk vanha kissanpentu joka odottelee kotia hoitopaikassa Hyvinkäällä.

20.11.2009 Pentti on erittäin sosiaalinen ja rohkea kissanpentu joka tulee toimeen niin toisten kissojen kuin koirienkin kanssa. Asustelee tällä hetkellä hoitopaikassa kolmen muun kissan ja koiran kanssa ja tulevassa kodissa olisikin hyvä olla Pentille muita eläinkavereita tai ainakin innokkaita rapsuttajia ja leikittäjiä.

Pentti on yllättävän seurallinen taustansa huomioon ottaen. Alun perin Pentti on syntynyt maalaistalossa, josta se on kuitenkin päätynyt uuteen kotiin. Pentin kohtaloksi oli koitua pissaaminen sänkyyn (näin ainakin kerrotaan) ja tästä johtuen Pentti heitettiin pihalle. Poitsu ei kuitenkaan tätä purematta niellyt ja maukui oven takana sisälle. Isännän hermostuttua sai kissa tappotuomion mutta se onneksi kerettiin hakemaan pois hoitopaikkaan.

Pentti etsii siis nyt sitä lopullista ja rakastavaa kotia jossa sitä ei enää hylätä. Hoitopaikassa Pentti on osannut hienosti käydä hiekkalaatikolla ja kaipaa paljon huomiota ja ihmisen läheisyyttä.
Pentti luovutetaan vain sisäkissaksi.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen ja perusrokotukset.