Penska

07/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

6.6.2020 Penska muutti omaan kotiin reippaan kissakaverin seuraksi.

Penska saapui Rekku Rescuen sijaiskotiin sisarustensa Tyllerön ja Palleron kanssa loppukesästä. Se on ujohko mutta vilkas poika, jonka luottamuksen voitettuaan menettää sille sydämensä täydellisesti.

2.6.2020

Emme toistaiseksi ota Penskasta enempää kyselyitä vastaan.

26.5.2020

Penska palasi etsimään kotia itsestään riippumattomista syistä. Sijaiskodin tuttua hoitajaa oli selkeästi kiva nähdä, ja nopeasti Penska valtasikin jälleen tämän sylin. Se ikioma sylipaikka on vielä etsinnässä kodista, jossa olisi leikkisä poikakissa näyttämässä kotikissan mallia.

Penskalta ei ole otettu FIV/FeLV -testiä.

27.4.2020

Penskan sisarukset ovat jo lähteneet omiin koteihin, ja nyt olisi Penskan aika saada se ikioma koti. Penska on ujo, mutta utelias pikku kolli. Ihmiset ovat hänen mielestään hieman arveluttavia, mutta silti heidän liikkumisiaan pitää seurata; hän voi olla vaikkapa kiipeilypuun ylimmällä tasolla ja vaikuttaa olevan umpiunessa, mutta kun kotihoitaja menee kylpyhuoneeseen, onkin Penska yhtäkkiä kylppärin oven edessä köllöttämässä. Hän on täysin sulattanut kotihoitajan sydämen, mutta sijaiskodissa ei ole tälle suloiselle pikkukollille sopivaa seuraa. Penskan uudessa kodissa tulee olla sille kaveriksi reipas ja leikkisä kolli, jonka kanssa voi juosta ja painia, mutta jonka viereen voi myös köllähtää päikkäreille. Kodissa tulisi myös olla kokemusta hieman aremmista kissoista. Lapsiperhe ei ole Penskalle sopiva paikka. Sijaiskodissa Penska on kuitenkin tottunut riehakkaaseen koiraan.

Penskaa ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi.