Penska

07/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Vantaa (sijaiskodissa)

Penska saapui Rekku Rescuen sijaiskotiin sisarustensa Tyllerön ja Palleron kanssa loppukesästä. Se on ujohko mutta vilkas poika, jonka luottamuksen voitettuaan menettää sille sydämensä täydellisesti.

26.5.2020

Penska palasi etsimään kotia itsestään riippumattomista syistä. Sijaiskodin tuttua hoitajaa oli selkeästi kiva nähdä, ja nopeasti Penska valtasikin jälleen tämän sylin. Se ikioma sylipaikka on vielä etsinnässä kodista, jossa olisi leikkisä poikakissa näyttämässä kotikissan mallia.

Penskalta ei ole otettu FIV/FeLV -testiä.

27.4.2020

Penskan sisarukset ovat jo lähteneet omiin koteihin, ja nyt olisi Penskan aika saada se ikioma koti. Penska on ujo, mutta utelias pikku kolli. Ihmiset ovat hänen mielestään hieman arveluttavia, mutta silti heidän liikkumisiaan pitää seurata; hän voi olla vaikkapa kiipeilypuun ylimmällä tasolla ja vaikuttaa olevan umpiunessa, mutta kun kotihoitaja menee kylpyhuoneeseen, onkin Penska yhtäkkiä kylppärin oven edessä köllöttämässä. Hän on täysin sulattanut kotihoitajan sydämen, mutta sijaiskodissa ei ole tälle suloiselle pikkukollille sopivaa seuraa. Penskan uudessa kodissa tulee olla sille kaveriksi reipas ja leikkisä kolli, jonka kanssa voi juosta ja painia, mutta jonka viereen voi myös köllähtää päikkäreille. Kodissa tulisi myös olla kokemusta hieman aremmista kissoista. Lapsiperhe ei ole Penskalle sopiva paikka. Sijaiskodissa Penska on kuitenkin tottunut riehakkaaseen koiraan.

Penskaa ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi.

Summary in English

Penska is looking for a home with an energetic and playful male cat. Penska is still somewhat shy, so he is not suitable for a family with children. Penska’s new home should have experience with shy cats. Penska has not been tested for FIV/FeLV.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Iina / 050 379 8774

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Penska

Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.