Penni

Lisätty sivulle: 2007-09-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Penni
23.12.2007 PENNI PÄÄSI OMAAN KOTIIN JESSE-KISSAN KANSSA

****

UROS, noin 5kk (marraskuussa 2007)

22.11.2007 Kaikki muut sisarukset ovat päässeet jo aikaa sitten omaa kotiin oman perheen pariin, mutta Penni odottelee vielä kotiinlähtöä. Penni on reipastunut. Sen voi jo ottaa syliin mutta oikein varovasti, ettei se pelästy. Siitä tulee todella kaunis ja pörröinen kolli! Alkuun tarvitaan kärsivällisyyttä ja aikaa. Nyt se asuu paikassa, jossa sitä käydään ruokkimassa kerran päivässä. Kun se pääsee perheeseen, jossa sen kanssa leikitään ja se saa elää koko ajan ihmisten kanssa, niin siitä tulee varmastikin nopeasti tavallinen pentu.

16.9.2007 Viisi pentua, Pikku-Ukko, Penni, Puppe, Prinsessa ja Pepi odottavat kovasti omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus Tallinnasta:
Nämä viisi pentua ovat varttuneet mökillä kaupungin ulkopuolella. Syksyllä ihmiset ovat lähteneet omille tahoilleen ja hylänneet pennut tyhjenneille mökeille. Jos niitä ei oltaisi otettu sieltä turvaan, niin ne kuolisivat nälkään ja kylmyyteen.

Nyt pennut ovat noin 2,5-3 kuukauden ikäisiä:
2 punaista poikaa
1 raidallinen poika
1 kolmivärinen tyttö
1 pörröinen musta-ruskea poika

Kaikki ovat aivan erinomaisia kissoja, luottavaisia, kilttejä ja rauhallisia, vain pörröinen poika on arka. Ne tykkäävät istua ihmisen sylissä ja laulaa laulujaan. Punaiset pojat tykkäävät kovasti siitä, että niitä silitellään vatsasta. Pennut ovat valmiita lähtemään omiin koteihinsa.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.