Penni (nyk. Venni)

Lisätty sivulle: 2011-01-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Penni (nyk. Venni)
2/2011 PENNI SAI KODIN VANTAALTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

25.11.2011 Hei! Aika on taas edennyt nopeammin kuin minä näiden päivitysten suhteen.. Lyhyesti kuitenkin: 4,3 kiloinen, iloinen ja mahdollisesti maailman ihmisläheisin kissa lähettää kaikille perheineen mukavaa joulunalusaikaa! Raksut ja saunaleikit jaksaa edelleen kiinnostaa – ja ne sukat…! Venni osaa näppärästi availla vaate- ja muiden kaappien ovet, joten edelleen mamman villasukat on aina hukassa ja raksut syöty keittön kaapista. =) Meillä menee vauhdikkaasti ja yhtäkään päivää emme vaihtaisi pois! Irja

8.4.2011 Tervehdys! Laitanpa kuulumisia entisen Pennin, nykyisen Vennin sopeutumisesta. Nimi sattui sitten vääntymään uudeksi, kun kaksi aikaisemmin talouteen tullutta kisulia on myös v:llä alkavia… Ensimmäisen viikon Venni aristeli kovastikin uutta paikkaa ja suurin piirtein asusteli sängyn alla- pikkuhiljaa kuitenkin uskaltautui “sisarustensa” kanssa leikkimään ja meno on ollut huimaa!

Nyt täällä mennään ympäri kämppää. Viherkasvit on kohtuuperusteellisesti maisteltu läpi ja vähän parturoitukin. Jalat on syytä pitää visusti peiton alla, tai jostain hyökkää kissuli varpaisiin kiinni. Kaikki liikuteltava pöydiltä saa kyytiä ja villasukat on lempileluja, joita roikotetaan suussa ja esitellään kaikille, sitten viedään sängyn alle jemmaan (siellä on nykyään myös emännän useimmat tukanlaittotarvikkeet ja aikamoinen määrä muuta “pesätarviketta”). Lisäksi maailman jännintä puuhaa on istua saunan pesuhuoneessa tutkimassa kuinka vesi valuu lattiakaivoon ja lattialasta on pyydystettävien esineiden listalla. Myöskin emännän kivikokoelma saunan ikkunalta on muuttanut lauteiden alle…

Kaikki kissanruoka (ja vähän muukin…) maistuu ja hyvin maistuukin! Raksut on ehdotonta herkkua ja niitä syötäisiin niin paljon kuin eteen laitettaisiin. Vanhemman siskokissan kanssa vietetään pesu- ja pusutteluhetkiä ja edellistä muutaman vuoden nuoremman kanssa otetaan huimia juoksukilpailuita ja pientä painia. Kaiken kaikkiaan oikein hyvin on mennyt ja loistavasti on kotiuduttu!

Irja

****

10.1.2011 Mahtava Perkules, Haisu, Penni sekä Hannu ja Kerttu ovat arviolta noin 6 kuukauden ikäisiä kissanpentuja

Pennut ovat syntyneet aikoinaan Pärnussa eräälle vuohitilalle, jossa ne oli tarkoitus hukuttaa vesiämpäriin parin kuukauden ikäisinä. Tilanteeseen päästiin kuitenkin puuttumaan ja nyt nämä kauniit “vuohikissat” etsivätkin sitä omaa rakastavaa kotia.

Penni on peppipitkätossumainen tosi leikkisä typy:) Ei arkaile yhtään tuttuja hoitajia mutta vieraat ihmiset saavat vielä tämän kaunokaisen piiloutumaan. Ajan kanssa Penni varmasti oppii luottamaan myös vieraisiin ihmisiin. Pennin uudesta kodista tulee löytyä sosiaalinen kissakaveri.

Kulukorvaus leikatusta kissasta 120 euroa. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.