Pellava

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Pellava
30.10.2010 PELLAVA JA VEHNÄ MUUTTIVAT OMAAN YHTEISEEN KOTIIN

****

NAARAS, noin 5v syksyllä 2010 / Espoossa

19.10.2010 Kissasiskoksilla olisi jo vähän kiire löytää oma koti.

4.8.2010 Kissasiskokset Pellava ja Vehnä/Voileipä etsivät uutta yhteistä kotia muuttuneen perhetilanteen takia.

Syksyllä viisi vuotta täyttävät kissasiskokset etsivät uutta kotia. Molemmat hyvin ihmisrakkaita, sisäsiistejä ja terveitä tyttökissoja. Molemmat leikattuja, rokotukset ja madotukset kunnossa. Pidetty kaupunkiasunnossa
sisäkissoina, raapivat ainoastaan raapimispuuta. Muuttaneet tänne Tallinnasta jossa olivat löytökissoja. Alkujaan ristitty Pellavaksi ja Vehnäksi, me olemme kutsuneet niitä Pellavaksi ja Voileiväksi.

Aivan ihanat lemmikit ja hyvin raskain mielin ollaan siskoksista luopumassa. Toinen on reippaampi ja toinen on arempi. Arempi leimaantuu erityisesti naisiin ja ottaakin itselleen hyvin pian uuden “emon” jonka sylissä haluaa kölliä. Reippaampi on kaikkien kaveri ja tulee esittäytymään vieraille kun arempi pysyy hetken piilossa. Molemmat rakastavat silittelyä, sylissä oloa ja tonnikalaa.
Tallessa on kissojen passit johon merkitty rokotukset, lääkärikäynnit ym. Mukana annetaan myös kaikki tarvikkeet kuten vessakoppa, raapimispuu, lelut, kantokoppa ja harja. Tärkeintä on että saavat vain hyvän uuden kodin.

Sopivat erityisesti pariskunnalle, yksin asuvalle tai perheeseen jossa lapset jo päälle 3 vuotta. Ihan pieniä lapsia ja vauvoja arastelevat.

Aivan ihana kissakaksikko josta riittää vain iloa vielä vuosiksi!

KULUKORVAUS kodinvaihtajakissasta 60€ / kissa

****

Pellava sai kodin lokakuussa 2005

Syyskuun lopussa 2005 noin 2,5 kk ikäinen, lyhytkarvainen Pellava-tyttö on löytynyt kadulta Tallinnasta, vielä kotihoidossa Tallinnassa. Kiltti.

****