Pekko (nyk. Väiski)

Lisätty sivulle: 2013-08-22

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pekko (nyk. Väiski)
8.9.2013 Pekko sai kodin Helsingistä Vilin kaverina!

***

Kuulumisia kodista:

13.6.2014 Kuvaterveinen Väiskiltä.

13.9.2013 Kuvaterveisiä Väiskiltä ja Vililtä!

***

Leikattu urospentu, noin 11 vkoa (22.8.2013). Kotihoidossa Vantaalla.

2.9.2013 Pekko on käynyt eilen leikkauksessa ja voi oikein hyvin!

22.8.2013 Pekko, Siru, Selina ja Hukka ovat tulleet Rekkujen hoitoon paljon mediahuomiota saaneesta “kissojen kauhutalosta” Kankaanpäästä heinäkuun alussa.

Pekko, niin pieni, mutta niin rohkea. Pekko rakastaa ihmisiä ja Pekon lempipaikka onkin kyykyssä olevan ihmisen selässä tai olkapäällä, jonne kiivetään hyvinkin nopeasti ja ketterästi lahjetta ja paitaa pitkin. Yönsäkin Pekko tykkää viettää olkapään päällä nukkumassa. Kun ihminen huomioi Pekkoa, se aloittaa kehräämisen, josta ei tule loppua. Pekko on myös hyvin leikkisä, ja leikkii mielellään muiden pentujen kanssa, vaikka joskus leikit voivat olla aika rajuja. Hiirilelut ja ihmisten kaulakorut ovat Pekon mielestä kivoja leluja.

Pekko voisi muuttaa kaverinsa Sirun tai Hukan kanssa samaan kotiin. Joka tapauksessa Pekko tarvitsee leikkikaverin, joka jaksaa sen kanssa painia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.