Pekka

Lisätty sivulle: 2013-07-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pekka
14.4.2014 Pekka sai uuden kodin entisen kotihoitajansa luota Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

31.12.2014 Vanha kotihoidokkimme -nykyinen lemmikkimme Pekka sai “pikkusiskon” 5.12 kotihoidossa olleen Viirun pennuista. Bestikset Muhveli ja Pekka viettävät nyt lokoisia kissanpäiviä leikkien ja yhdessä kasvaen. Kiitos Rekku Rescue hienosta työstänne!

***

Leikattu naaras, noin 10 kk

12.4.2014 Pekka joutuu etsimään itselleen uuden kodin perheessä puhjenneen allergian takia.

***

17.8.2013 Pekka muutti omaan kotiin Kuusankoskelle ainoaksi kissaksi.

***

Leikattu naaraspentu, noin 10 vkoa. Luovutus aikaisintaan 1.8. kotihoidossa Helsingissä

Kuulumisia kotihoidosta:

16.7.2013 Neito nimeltä Pekka on ihana sydänkäpynen, Pekka on sulattanut kaikkien sydämet! Pekka sai nimensä jo ennen kuin sukupuolesta oli tietoa, joten Pekkana tämä urhea pieni neito tunnetaan edelleen :) Tämä pieni raasu oli löytynyt huonossa kunnossa vain noin 4- viikkoisena ja saapui meille noin 5- viikkoisena 7.6. kotihoitoon. Sisua tästä Pikkuneidistä kyllä löytyy!

Nyt kun katsoo tuota iloisena ja rohkeana vipeltävää pientä otusta, ei rankasta alusta näe jälkeäkään! Pekka on rohkea oman tien kulkija, joka on siellä missä tapahtuu. Vielä pieni saattaa nukahtaa kesken leikin tai viimeisillä voimillaan kiipeää ystäviensä Nopan ja Jarren päälle nukkumaan. Aivan hurmaava pieni kissa, joka tuntee olevansa kotona varmasti kaikkialla. Pekka ottaa mielellään kamut mukaan uuteen kotiin tai tutustuu uuteen kilttiin kissakaveriin, jolla on kärsivällisyyttä reippaan Pekan metkuille!

Pekka on lähtöisin Varsinais-Suomesta. Pekalla on seuranaan pari viikkoa vanhemmat ottosisarukset NoppaToppa ja Jarre :)

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.