Peippo (nyk. Isla)

Lisätty sivulle: 2015-01-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Peippo (nyk. Isla)
14.2.2015 Peippo sai kodin Espoosta toisen tyttökissan kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

17.2.2015 Islan (Peipon) kotiutuminen ja kisujen tutustuminen on lähtenyt rauhallisesti ja varovasti käyntiin. Ensimmäiset kaksi päivää kissat viettivät eri huoneissa, päästäen ne kuitenkin iltaisin samaan tilaan. Kotona vallitsee hauska dynamiikka; Isla on ollut luonnollisesti pelokas meidän ihmisten ja uuden kodin suhteen, mutta ei ole osoittanut minkäänlaista pelkoa meidän Dana-kissaa kohtaan. Dana taas on kiinnostunut Islasta, mutta pelkää vielä sitä ja jos Isla tulee liian lähelle niin Dana päästää pienen sähäyksen ja murinan. Tällöin Isla kohteliaasti perääntyy.

Mielestäni alku on mennyt kuitenkin todella hyvin ja uskon, että tytöistä tulee vielä kavereita. :) Minkäänlaista aggressiota ei kumpikaan ole osoittanut. Isla on joka yö tullut käymään meidän sängyssä ja tänä aamuna sain sitä rauhassa jo silitelläkin eikä Danakaan ollut moksiskaan, vaikka loikoili samalla puolella sänkyä. Tänään on ensimmäinen päivä, kun kisut ovat samassa tilassa meidän ollessa töissä. Uskon, ettei ongelmia tule, kun alku on ollut niin lupaava. On todella palkitsevaa huomata, miten Islakin pikku hiljaa alkaa askel askeleelta luottaa enemmän meihin..

***

Leikattu aikuinen naaras, 1v. Kotihoidossa Helsingissä.

25.1.2015 Peippo on kiltti mutta hieman ujo lyhytkarvainen ruskeatiikeri, josta omistaja joutui luopumaan vaikean elämäntilanteen vuoksi. Peippo saattaa vielä vähän säikähdellä vieraita ihmisiä ja liikettä uudessa hoitopaikassa, mutta varsinaisesti arka se ei ole, vaan on helposti houkuteltavissa leikkiin ja tulee myös jo omaan tahtiin hoitotädin jalkoihin nukkumaan. Peipolle etsitään kuitenkin rauhallista kotia jossa se saisi hiljakseen parannella itseluottamustaan.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.