Peik (nyk. Pikku-Pete)

Lisätty sivulle: 2011-10-23

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Peik (nyk. Pikku-Pete)
4.11.2011 Peik muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.8.2015 Pikku-Pete (ent. Peik) kotiutui todella nopeasti. Taloudessa oli seuraksi entuudestaan muutakin kissoja ja myöhemmin joukkoon liittyi Rekku Rescuen kautta myös Wasti, jonka Pete otti leikkikaverikseen heti tavattuaan. Peten hurmaavaan luonteeseen kuuluu kovaan ääneen kehrääminen ja puskeminen. Nuoresta asti Pete on tykännyt käydä läiskyttelemässä vettä niin juomakipoistakin kuin lavuaarista. Pete osallistuu mielellään kodin askareisiin intensiivisesti seuraten.

****

UROS, n. 10vk (lokakuussa 2011, luovutus 4.11 jälkeen), kotihoidossa Helsingissä.

23.10.2011 Ebbalina, Moa ja Peik ovat reippaita, kehrääväisiä ja iloisia pikkupentuja. Hiekkistavat ovat hallussa, kynsien leikkaaminen ja muut hoitotoimenpiteet sujuvat mukavasti ja ruokakin kelpaa (raksuja tosin vielä vierastetaan), eli aikalailla mutkattomia kissanalkuja kaikenkaikkiaan. Tällä hetkellä pikkuiset ovat parhaassa riiviöiässä, hoitotädin sylissä vedetään siis joko päikkäreitä tai hurjia painimatseja, ja raksu- ja vesikippojen kautta kulkee Ihan Paras rallirata.

Peik on suloinen pusupoika joka hurmasi hoitajansa heti kolmiviikkoisena pikkuisena anovalla sinisellä katseellaan. Sekin olisi riittänyt (hoitajassa on herkkiksen vikaa) mutta hetken mietittyään Peik heittäytyi tassut ojossa jalkaa vasten ja kiipesi lahjetta pitkin syliin puskemaan. Sinisyys on silmistä hävinnyt ja kokoa tullut sen verran että syliin pääsee ilman hurjia kiipeilysuorituksia, mutta tervehtimään tullaan vieläkin vauhdilla, usein, ja aina hurjasti kehräten.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.