Peeter (nyk. Julius)

Lisätty sivulle: 2009-08-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Peeter (nyk. Julius)
14.7.2010 JULIUS MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN AMELIA-KISSAN KAVERIKSI

****

19.6.2010 Peeter/Julius joutuu etsimään uutta kotia omistajan allergian takia.

“Julius, aikaisemmalta nimeltään Peeter, sai minulta kodin vuoden 2009 syksynä. Julius paljastui mitä mahtavimmaksi seuralaiseksi, ja tuntui nauttivan siitä että sai osakseen rakkautta ja läheisyyttä. Valitettavasti minulla tuntuu kuitenkin olevan kissa-allergia jonka oireet ovat alkaneet ilmetä vasta viime aikoina niin voimakkaasti, että joudun luopumaan Juliuksesta, niin sydäntä raastavaa kuin tämä onkin.

Julius on erittäin kiltti ja siisti kissa, ei ole esimerkiksi koskaan pissannut muualle kuin hiekkalaatikolle. Julius on myös täysin terve ja normaalivartaloinen. Julius tykkää huomiosta, minkä takia tulee esimerkiksi perheensä jäsenten syliin sohvalle ja nukkumaan sängylle kylkeen. Uskon, että Julius sopii myös perheeseen, jossa on ennestään vaikkapa muita kissoja.

Julius asustaa Helsingissä, missä sitä voi käydä katsomassa.

****

11.10.2009 Peeter sai kodin Helsingistä.

14.8.2009 Peeter on 2-vuotias uros Virumaan tarhalla.Peeter on kova leikkimään lelujen ja muiden kissojen kanssa. Peeter rakastaa myös ihmisen läsnäoloa ja sylissä paijaamista yli kaiken.Peeter osaa käyttää kissanvessaa.

Peeter matkaa kotiinsa suoraan Virumaan tarhalta, jossa se on viettänyt karanteenissa ensimmäiset kuukaudet, jossa varmistetaan, että kissalla ei ole sairauksia. Nyt Peeter asustaa terveiden kissojen osastolla, jossa kissat odottavat kotiinpääsyä. Peeter on hyvä pitää erillään muista eläimistä pari viikkoa kotiutumisen jälkeen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.