Pedonsilmä

05/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

29.8.2020 Pedonsilmä (nyk. Manu) muutti omaan kotiin toisen kissan kaveriksi Helsinkiin.

14.9.2020 Kuulumisia uudesta kodista:

“Meillä on mennyt erittäin mukavasti ja hyvin. Pedonsilmän nimeksi tuli Manu.

En saanut pidettyä kun yhden yön erillään kissat toisista, kiitos Manun päättäväisyyden 😄. Joten su ja ma Messillä oli hiukan sopeutumista sähinän ja murinan kera, mutta tiistaina oli jo ensimmäiset yhteiset leikkihetket😊.

Käytiin Manun kanssa matkustamassa julkisilla Lahdessa ja matkat meni todella hyvin, ainoa että yliväsymyksestä johtuen takaisin tulomatkalla päätti ilmaista alkumatkasta kaikille ohi kulkeville ihmisille että hän on väsynyt ja tarvii lisää huomiota😊.

Eli toisin sanoen täällä tilanne on kun Manu olisi aina asunut täällä. Manu on äärimmäisen kova syömään ja kakkaa tulee myös sen mukaisesti. Ja muutaman johdonkin hän löysi mitä en ollut tajunnut suojata.

Niin kuin sanoin puhelussa niin kaikella on tarkoituksensa ja uskon että Manu oli tarkoitettu meille❤️.”

***

Pedonsilmästä ei oteta tällä hetkellä enää kyselyitä vastaan.

***

Pedonsilmä on rohkea ja vauhdikas pieni suloinen kissapoika, jonka mielipuuhaa on leikki ja temmellys sisarustensa kanssa. Pedonsilmä etsii kotia veljensä Banjon kanssa tai sellaista kotia, jossa on jo ennestään leikkisä ja nuori poikakissa kaveriksi.

19.8.2020

Tämä pikkupoika on kohta luovutusiässä oleva, sisaruksiaan hieman reippaampi tapaus, joka on heti vastassa, kun uusi ihminen tai eläin tulee näköpiiriin. Leikit sisarusten kanssa saattavat olla välillä vähän rajuja, joten vilkkaasta epelistä on kyse. Painileikkien lisäksi laserlelut, huiskat ja leluhiiret ovat Pedonsilmän kiinnostuksen kohteita ja mottona löytyy  ”Leikki on pikkukissan työtä.”

Kuten sisaruksensakin, Pedonsilmä tulee toimeen muiden kissojen lisäksi myös rauhallisten, ei kovasti haukkuvien koirien kanssa. Lisäksi sijaiskodissa Pedonsilmä on tavannut päiväkoti-ikäisiä lapsia ja hän sopii myös lapsiperheeseen, kunhan perheen nuorimmat on opetettu lähestymään kissaa oikein.

Hoitotoimenpiteet vaativat vielä opettelua, joten kynsien leikkuuseen ja esimerkiksi lääkkeiden antoon ja harjaukseen kannattaa tutustuttaa jo heti pentuiässä, rakkaudella ja kärsivällisyydellä. Ja kun vilkas pieni poikapentu kerran on, saattaa joitain tihutöitäkin tulla eteen. Mikäli esim. sähköjohdot löytäisivät tiensä Pedonsilmän hampaiden väliin, tulisi niiden, kuten myös pennulle muiden mahdollisesti vaarallisten esineiden syöminen estää.

Kotihoidossa on vähän kokeiltu raakaruokintaa sekä laadukasta penturuokaa. Pedonsilmän laadukkaan ravinnon jatkumisesta olisikin huolehdittava koko sen elämän ajan ja tästä yhdistys antaa tarvittaessa mielellään lisätietoja.

Pedonsilmä luovutetaan joko yhdessä veljensä Banjon kanssa tai kotiin, jossa on jo ennestään leikkisä ja nuori ystävällinen poikakissa painikaveriksi.

Pedonsilmässä tuntuu olevan kaikkea mitä pienenä poikapentuna olemiseen kuuluu: reippautta, rohkeutta, leikkisyyttä ja uteliaisuutta kaikkea uutta kohtaan. Hänestä tulee aivan mahtava perheenjäsen sille oikealle, juuri hänelle tarkoitetulle perheelle.

Summary in English

Pedonsilmä is a brave and sweet male kitten, full of speed and playful mischief. His favourite chores include wrestling and games with his siblings.

This little cat is almost 14 weeks old, a little braver than his siblings and he is always the first one to meet all the new people and dogs or other cats. The wrestling with his brother and sister might be a little rough sometimes, so the house is full of life with this guy. He also loves lasertoys and fake mice and it is a lot of fun to watch them playing.

Pedonsilmä gets along with other cats and peaceful dogs and also young children, as longs as they are taught how to handle a cat. Trimming claws and other health care routines need practicing and a lot of patience, since Pedonsilmä does not agree with them just yet. He might also chew on electric wires and other dangerous things and these should be kept out of his reach.

Pedonsilmä has tried a little bit of the Barf diet (biologically appropriate raw food) and also some quality kitten food. Quality food should be continued in his new home and Rekku Rescue is happy to give more information about this, if needed.

Pedonsilmä is looking for a home with his brother Banjo or a home, where there already is an active and young, friendly male cat to play with.

Pedonsilmä seems to have everything that is associated with a male kitten: braveness, playfulness and curiosity towards everything new. He will be a great family member to the right person or family who gets to have him.