Pedonsilmä

05/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

29.8.2020 Pedonsilmä (nyk. Manu) muutti omaan kotiin toisen kissan kaveriksi Helsinkiin.

14.9.2020 Kuulumisia uudesta kodista:

“Meillä on mennyt erittäin mukavasti ja hyvin. Pedonsilmän nimeksi tuli Manu.

En saanut pidettyä kun yhden yön erillään kissat toisista, kiitos Manun päättäväisyyden 😄. Joten su ja ma Messillä oli hiukan sopeutumista sähinän ja murinan kera, mutta tiistaina oli jo ensimmäiset yhteiset leikkihetket😊.

Käytiin Manun kanssa matkustamassa julkisilla Lahdessa ja matkat meni todella hyvin, ainoa että yliväsymyksestä johtuen takaisin tulomatkalla päätti ilmaista alkumatkasta kaikille ohi kulkeville ihmisille että hän on väsynyt ja tarvii lisää huomiota😊.

Eli toisin sanoen täällä tilanne on kun Manu olisi aina asunut täällä. Manu on äärimmäisen kova syömään ja kakkaa tulee myös sen mukaisesti. Ja muutaman johdonkin hän löysi mitä en ollut tajunnut suojata.

Niin kuin sanoin puhelussa niin kaikella on tarkoituksensa ja uskon että Manu oli tarkoitettu meille❤️.”

***

Pedonsilmästä ei oteta tällä hetkellä enää kyselyitä vastaan.

***

Pedonsilmä on rohkea ja vauhdikas pieni suloinen kissapoika, jonka mielipuuhaa on leikki ja temmellys sisarustensa kanssa. Pedonsilmä etsii kotia veljensä Banjon kanssa tai sellaista kotia, jossa on jo ennestään leikkisä ja nuori poikakissa kaveriksi.

19.8.2020

Tämä pikkupoika on kohta luovutusiässä oleva, sisaruksiaan hieman reippaampi tapaus, joka on heti vastassa, kun uusi ihminen tai eläin tulee näköpiiriin. Leikit sisarusten kanssa saattavat olla välillä vähän rajuja, joten vilkkaasta epelistä on kyse. Painileikkien lisäksi laserlelut, huiskat ja leluhiiret ovat Pedonsilmän kiinnostuksen kohteita ja mottona löytyy  ”Leikki on pikkukissan työtä.”

Kuten sisaruksensakin, Pedonsilmä tulee toimeen muiden kissojen lisäksi myös rauhallisten, ei kovasti haukkuvien koirien kanssa. Lisäksi sijaiskodissa Pedonsilmä on tavannut päiväkoti-ikäisiä lapsia ja hän sopii myös lapsiperheeseen, kunhan perheen nuorimmat on opetettu lähestymään kissaa oikein.

Hoitotoimenpiteet vaativat vielä opettelua, joten kynsien leikkuuseen ja esimerkiksi lääkkeiden antoon ja harjaukseen kannattaa tutustuttaa jo heti pentuiässä, rakkaudella ja kärsivällisyydellä. Ja kun vilkas pieni poikapentu kerran on, saattaa joitain tihutöitäkin tulla eteen. Mikäli esim. sähköjohdot löytäisivät tiensä Pedonsilmän hampaiden väliin, tulisi niiden, kuten myös pennulle muiden mahdollisesti vaarallisten esineiden syöminen estää.

Kotihoidossa on vähän kokeiltu raakaruokintaa sekä laadukasta penturuokaa. Pedonsilmän laadukkaan ravinnon jatkumisesta olisikin huolehdittava koko sen elämän ajan ja tästä yhdistys antaa tarvittaessa mielellään lisätietoja.

Pedonsilmä luovutetaan joko yhdessä veljensä Banjon kanssa tai kotiin, jossa on jo ennestään leikkisä ja nuori ystävällinen poikakissa painikaveriksi.

Pedonsilmässä tuntuu olevan kaikkea mitä pienenä poikapentuna olemiseen kuuluu: reippautta, rohkeutta, leikkisyyttä ja uteliaisuutta kaikkea uutta kohtaan. Hänestä tulee aivan mahtava perheenjäsen sille oikealle, juuri hänelle tarkoitetulle perheelle.