Paxton

Lisätty sivulle: 2012-06-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Paxton
7.8.2012 PAXTON MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN KOIRAN JA KAHDEN KISSAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA ja kuvia omasta kodista:

22.2.2013 Paxton on meidän oma rakas veitikkamme, josta löytyy sekä riekkumis- että leposeuraa. Suuren kokonsa vuoksi leikit ovat toisinaan muiden kattien mielestä turhankin rajuja, mutta leikkinä ne onneksi ovat kokoajan pysyneetkin :) Seuraa ja huomiota Paxton kaipaa eläinkavereiden lisäksi ja meidän iloksemme onneksi myös hurjan paljon ihmisiltä. Sylissä tai toisen kissan päällä nukkuminen (asennossa kuin asennossa) on paras mahdollinen uinumispaikka hänen mielestään.

Paxton varhaiskastroitiin noin 5 kuukauden ikäisenä, joka varmasti on hieman hidastanut hänen hurjaa kasvuvauhtiaan – hyvään ruokahaluun tämä ei kuitenkaan ole vaikuttanut, joten nyt ollaan entistä tarkkaavaisempina ruoan suhteen (ettei muru vahingossa eksy muiden kupeille :D). Paxton on ihana, peloton jääräpää, joka on sopeutunut perheeseemme paremmin kuin hyvin. Ihanaa keväänalkua toivottaen, Taru + kaikki muut otukset

****

UROSPENTU, noin 12 viikkoa (heinäkuussa 2012), kotihoidossa Nurmijärvellä

26.7.2012 Lisätty suloisesta Paxtonista uusia kuvia! Paxtonille olisi hyvä löytää sellainen koti, jossa sille olis aktiivista kissaseuraa tai innokas leikittäjä, muuten pieni veijari keksii luultavasti jotain omistajalle vähemmän mieluisaa puuhaa ;) Kotihoitajalla ei meinaa riittää tarpeeksi aikaa tälle energiapakkaukselle, joka mielellään olisi ihmisten seurassa koko ajan. Paxton on utelias ja rohkea kissa ja sopeutuu varmasti nopeasti uuteen kotiinsa. Olisi mukava että pikkuherra pääsisi kasvamaan isoksi kissaksi ikiomassa kodissaan eikä pentuaika mene kokonaan kodinetsimiseen. Mistä löytyisi pienen pumpulisen Paxtonin paikka? :)

16.7.2012 Pikkuinen Paxton odottelee sitä omaa kotiaan, olisiko se sinun luona? Paxton rakastaa silittelyä ja vastaa siihen aina kehräämällä isoon ääneen. Sylissäkin pikkukaveri viihtyy nykyisin. Tämän veikeän pikkukollin touhuja seuratessa ei aika käy pitkäksi!

4.7.2012 Paxton on tutustunut koiriin ja tulee niiden kanssa hienosti toimeen!

25.6.2012 Paxton on tosi kova leikkimään, tykkää juosta pallon perässä ja hiiret saavat kyytiä tämän pojan kynsissä. Paxton osaa leikkiä yksinäänkin, mutta leikittäjän seurassa villiintyy juoksemaan ja hyppelemään mahdottomasti. Ja sitten välillä tulee hellyyskohtaus ja kova hurina. Paxton tykkää silittelystä ja käpertyy välillä kainaloon, mutta sylissä sitä hieman pelottaa.

Paxtonin turkki on tosi paksu ja pehmeä ja Paxtonista kasvaa varmaankin aika isokokoinen kissa. Tulisi kenties toimeen talon ainoana kissana, mutta
kissaseurakin uskoakseni kelpaisi.

Paxtonilla on hyvä ruokahalu ja se on saanut monipuolista ruokaa. Penturuokien lisäksi kelpaavat raksut, mutta suurinta herkkua ovat raaka liha, keitetty seiti ja broilerin sydän.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.