Pave

Lisätty sivulle: 2008-10-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pave
25.3.2009 Pave sai kodin Turusta.

***

NAARAS, noin 2-3v./Turussa

17.2.2009 Pave on vihdoin murtanut jään ja antaa silittää kuin normaali kotikissa konsanaan:D Silitykset ovatkin tytölle kovasti mieleen ja kiitokseksi Pave kellahtaa selälleen osoittaen luottamustaan. Kuitenkin tulevan omistajan tulee varautua, että luottamuksen saaminen ottaa aikansa ja Pavea tulee silti lähestyä rauhallisesti, ettei tyttö pelästy.

3.2.2009 Pave oli rokotuksessa ja käyttäytyi erittäin kiltisti. Arkuudestaan huolimatta Pave on kiltti ja elämäniloinen tyttö, jolle soisi oman kodin rauhallisessa ympäristössä. Pave tykkää myös kovasti leikkiä ja viihtyy ihmisen lähellä. Pavella alkaa olla kiire löytää koti, koska kotihoitaja on muuttamassa pienempään asuntoon.

8.1.2009 Pave tyttö odottaa edelleen hoitopaikassaan omaa kotiaan. Pave tarvitsee ymmärrystä omalta ihmiseltään koska Pave pelkää ihmisen kosketusta. Syynä tähän saattaa olla, että niin Pavelta kuin sisareltaan Kikiltä puuttuu toisesta korvastaan palanen, mikä näyttää siltä, kuin se olisi saksilla leikattu. Ehkä joku ihminen on kiusannut Pavea hänen ollessaan pentu? Pave kuitenkin haluaa olla ihmisen lähellä ja haluaa kovasti leikkiä. Leikin avulla tyttöä pääseekin parhaiten lähestymään ja tyttö tuntuu viihtyvän ihmisen seurassa.

13.10.2008 Pave on pari vuotias melkoisen arka kissaneitonen. Pave on asunut erään miehen luona, mutta koska mies joutuu matkustelemaan niin paljon, ei hän pystynyt Pavea pitämään. Pave näet tarvitsee kodin, missä eletään rauhallisesti ja missä on aikaa panostaa arempaan kissaan. Pave elelee hoitopaikassa Turussa suuressa kissalaumassa ja tulee erittäin hyvin toimeen kaikkien muiden kissojen kanssa. Pavella on täällä myös samasta paikasta tullut sisar, joka on hitusen Pavea rohkeampi ja joka löytyy sivuiltamme nimellä Pantteri alias Kiki.

Paven kulukorvaus on 115 euroa ja Pave luovutetaan sirutettuna, rokotettuna ja steriloituna.