Pauli

Lisätty sivulle: 2014-02-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pauli
24.2.2014 Pauli sai kodin Espoosta toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

8.10.2015 Pauli on hellyydenkipeä oman tiensä kulkija, joka hakee hellyyttä silloin kun hän sitä kaipaa ja muina aikoina hän nukkuu sohvan alla taikka omassa pussissaan.

***

Leikattu uros, noin 6 kk, kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

5.2.2014 Paulin elämän alkutaipaleella ei ollut riittävästi ihmiskontakteja, jotenk otihoitoon saapuessaan esim. rapsuttaminen oli Paulin mielestä todella omituista puuhaa. Pikkuhiljaa Paulista kuoriutui kesy ja kehräävä kissanpoika, joka ei nykyisin saa rapsutuksista tarpeeksi. Nopeat liikkeet kumminkin vielä järkyttävät poikaa, joten se ei välttämättä sovi vilkasliikkeiseen lapsiperheeseen. Vanhemmat, eläimiin tottuneet lapset voisivat olla ok. Pauli on sosiaalinen poika, jolle etsitään ensisijaisesti kotia josta löytyy kissakaveri.

Kari, Tarja ja Pauli ovat tulleet Rekkujen hoitoon Porista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.