Paula

2008 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

Paula on kaunotar ja tietää myös itse olevansa sellainen. Huomion keskipisteenä viihtyvä kissarouva on myös käytökseltään hieno neiti, aivan kotikissojen valioyksilö.

20.9.2021

Emme ota Paulasta ja Aidasta vastaan enempää kyselyjä.

30.8.2021

Paula ja Aida tulivat Rekuille etsimään uutta kotia edellisen omistajansa poismenon vuoksi. Paulalla on esikuvansa mukaisesti diivan itsetunto ja hieman käheä ääni. 13 vuoden aikuisen kissanaisen ikäkin on jo saavutettu. Paula on kuitenkin erittäin kiltti ja rakastaa huomiota. Silitykset ja rapsutukset kelpaavat aina!

Upea pitkäkarvainen turkki kaipaa säännöllistä harjausta, mutta siihen Paula on tottunut ja homma hoituu ilman suurempia ongelmia kuten kaikki muutkin kissanhoitoon liittyvät käsittelyt. Paulan intohimona on ollut ruoka, minkä seurauksena hän on ylipainoinen ja nyt laihdutuskuurilla. Toisaalta hyvä ja monipuolinen ruokahalu helpoitta kissanhoitoa. Muuten Paula on ikäänsä nähden erinomaisessa kunnossa. Hiekkalaatikkohommat Paula hoitaa hienosti eikä ongelmia ole ollut stressaavasta elämäntilanteen muutoksesta huolimatta.

Paula on elänyt hyvää ja rauhallista sisäkissan elämää. Ulkoilu valjaissa ei ainakaan sijaiskodin pihapiirissä ollut Paulan juttu, joten suosittelemme madollisen ulkoiluun totuttelun aloittamisen rauhallisessa ympäristössä. Sisäleikeistä Paula kyllä intoutuu, kun oikea lelu ja leikittäjä löytyy. Toisaalta ikkunalla auringonpaisteessa paistattelukaan ei ole Paulasta hullumpaa ajanvietettä.

Paula ei ole tottunut pieniin lapsiin, joten se soveltuisi parhaiten kotiin, jossa on vain aikuisia tai vähän vanhempia lapsia. Paula hakee loppuelämänsä kotia yhdessä siskonsa Aidan kanssa. Paula on sietänyt sijaiskodin muita kissoja, mutta arvelisimme sen kuitenkin sopivan parhaiten kotiin, jossa ei ole ennestään muita eläimiä ja diivalla on tilaa loistaa.

Kaksikon uuden omistajan on hyvä perehtyä seniorikissojen hoitoon ja olla valmis mahdollisiin tuleviin terveysongelmiin sekä niiden hyvään hoitoon. Suosittelemme seniori-ikäisille kissoille eläinlääkärin tekemää terveystarkastusta 6 kk välein.

Summary in English

Paula is a real diva, who loves being the center of attention and knows her own worth. She however also has a golder heart and loves being petted. Paula’s beautiful fur needs to be groomed regularly in a meticulous way, so it would be preferable if her new owner already has some previous experience with long haired cats.

Paula is looking for a home together with her best friend Aida. Their ideal home would be one without small children or other pets. The two would be best suited to an adult household or a family with older children. At the moment both cats are of good health. However their new owner should take into account the possible health issues that senior cats may get and be prepared to offer these lovely ladies quality health care.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0503071740

Soittoajat: vain sovittaessa / please fill out the inquiry form below, or contact me via e-mail

emmirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Paula

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.