Paula

2008 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

29.6.2021 Paula ja Aida siirtyivät viettämään eläkepäiviä uuteen kotiinsa.

30.10.2021

Kuulumisia omasta kodista:

“Aida ja Tosca(Paula) ovat kotiutuneet erittäin hyvin! Rakastavat olla lähellä ja Aida tykkää olla sylissä tosi paljon. He antavat hyvin hoitaa turkkia ja syövät hyvin. Toscan dieettiä ollaan seurailtu säännöllisillä punnituksilla ja sekin etenee hyvin. Mitään ongelmia ei ole ilmennyt. Eli paremmin ei voisi juuri mennäkään!

Nämä kisuleidit on kyllä tuoneet niin paljon onnea ja iloa mukanaan!”

***

Paula on kaunotar ja tietää myös itse olevansa sellainen. Huomion keskipisteenä viihtyvä kissarouva on myös käytökseltään hieno neiti, aivan kotikissojen valioyksilö.

20.9.2021

Emme ota Paulasta ja Aidasta vastaan enempää kyselyjä.

30.8.2021

Paula ja Aida tulivat Rekuille etsimään uutta kotia edellisen omistajansa poismenon vuoksi. Paulalla on esikuvansa mukaisesti diivan itsetunto ja hieman käheä ääni. 13 vuoden aikuisen kissanaisen ikäkin on jo saavutettu. Paula on kuitenkin erittäin kiltti ja rakastaa huomiota. Silitykset ja rapsutukset kelpaavat aina!

Upea pitkäkarvainen turkki kaipaa säännöllistä harjausta, mutta siihen Paula on tottunut ja homma hoituu ilman suurempia ongelmia kuten kaikki muutkin kissanhoitoon liittyvät käsittelyt. Paulan intohimona on ollut ruoka, minkä seurauksena hän on ylipainoinen ja nyt laihdutuskuurilla. Toisaalta hyvä ja monipuolinen ruokahalu helpoitta kissanhoitoa. Muuten Paula on ikäänsä nähden erinomaisessa kunnossa. Hiekkalaatikkohommat Paula hoitaa hienosti eikä ongelmia ole ollut stressaavasta elämäntilanteen muutoksesta huolimatta.

Paula on elänyt hyvää ja rauhallista sisäkissan elämää. Ulkoilu valjaissa ei ainakaan sijaiskodin pihapiirissä ollut Paulan juttu, joten suosittelemme madollisen ulkoiluun totuttelun aloittamisen rauhallisessa ympäristössä. Sisäleikeistä Paula kyllä intoutuu, kun oikea lelu ja leikittäjä löytyy. Toisaalta ikkunalla auringonpaisteessa paistattelukaan ei ole Paulasta hullumpaa ajanvietettä.

Paula ei ole tottunut pieniin lapsiin, joten se soveltuisi parhaiten kotiin, jossa on vain aikuisia tai vähän vanhempia lapsia. Paula hakee loppuelämänsä kotia yhdessä siskonsa Aidan kanssa. Paula on sietänyt sijaiskodin muita kissoja, mutta arvelisimme sen kuitenkin sopivan parhaiten kotiin, jossa ei ole ennestään muita eläimiä ja diivalla on tilaa loistaa.

Kaksikon uuden omistajan on hyvä perehtyä seniorikissojen hoitoon ja olla valmis mahdollisiin tuleviin terveysongelmiin sekä niiden hyvään hoitoon. Suosittelemme seniori-ikäisille kissoille eläinlääkärin tekemää terveystarkastusta 6 kk välein.